Personal beau destul de rar cafea, nici nu fumez. Singurul meu mare viciu este băutura aia neagră pe care o place mai toată lumea. Amzis că beau destul de rar cafea, uneori am poftă să beau o cafea bună. Mă bucur că avem mai nou în Mediaș un loc în care pot să beau cafea Lavazza de cea mai bună calitate. Știți cum e ”tradiția” la noi, dacă îți trimite cineva pachet din Germania atunci sigur o să ai și un pachet de Dallmayr în pachet, dar eu nu mă omor după acel gen de cafea. Parcă nu are aromă. E genul ăla de cafea clasic pe care-l bei pur și simplu ca să nu-ți mai fie la fel de somn. Îmi place cafeaua aromată pe care să o savurez. Se spunea că o cafea se povestește, asemenea unui pahar de bere sau de vin. Și chiar așa e, îmi place să mă lungesc câte 30 de minute cu o cafea în față. Dar mai sunt și alții care beau o cafea ”ca pe apă” și apoi mai beau încă 3-4 în ziua respectivă.

Dacă vrei să bei cafea de calitate, eu te sfătuiesc să o cumperi online. E altceva față de asta din magazine, părerea mea. Dacă ești un băutor înrăit de cafea, desigur. Îți spuneam că îmi place foarte mult cafeaua Lavazza așadar trebuie să-ți mărturisesc că am văzut pe un site o promoție faină. Espressor + capsule Lavazza și lapte Ristora. Sună a cadoul perfect pentru o rudă sau un prieten care e fiert după cafeaua de cea mai bună calitate.

Dacă ai băut o cafea de foarte bună calitate, aromată și toate cele, spune-mi în secțiunea de comentarii care este aceasta. Până data viitoare, best regards! 😀

 

#SharingIsCaring
Written by Casian
Numele meu este Casian Șoneriu. Sunt blogger, jurnalist online și om foarte pasionat de marketing și fotbal. Scriu pe blog despre principalele mele pasiuni și când am ocazia nu ezit să o fac chiar în același articol.

    Un comentariu

  1. Daniela august 23, 2017 at 3:53 pm Răspunde

    Pana de curand beam Illy din Selgros, e o cafea excelenta dar si cam scumputa. Luna trecuta am descoperit Lavazza asta http://www.coffeeplace.ro/lavazza-pienaroma-cafea-boabe-1kg si sunt maxim de incantata. E cel putin la fel de buna ca illy si e mai convenabila. Mi-a mai recomandat cineva cafe richard dar n-am incercat inca.

Leave a Comment
Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.