Ieși învingător din ,,Jungla Medievală’’ și du cupa la tine în liceu!

Consiliul Local al Tinerilor (CLT) Mediaș organizează în 30 septembrie 2017 prima ediție a proiectului ,,Jungla Medievală”, o competiție de tip treasure hunt care provoacă participanții să descopere Mediașul într-un mod inedit.

Astfel, tinerii de liceu sau clasa a 8-a se vor lăsa intrigați de fiecare indiciu și vor fi supuși unor probe interesante la fiecare dintre checkpoint-uri pentru ca, în final, să fie premiați: smartwatch-uri, căști și rucsacuri.

În premieră, înscrierea în competiție este gratuită, iar tinerii se pot înscrie atât prin formular în format online (https://goo.gl/forms/5I1ODgV79i0p55iK2), cât și în format fizic (fișele sunt disponibile la fiecare dintre consilierii CLT).

Echipajele se pot forma din 2 sau 3 membri care pot fi din aceeași instituție de învățământ sau din școli/licee diferite. Câștigătorii competiției vor primi medalii și premii, iar liceului/școlii îi va fi înmânată Cupa Junglei 2017.

Regulamentul întreg al concursului și detalii suplimentare sunt disponibile pe contul de Facebook al CLT Mediaș.

#SharingIsCaring
Written by Casian
Numele meu este Casian Șoneriu. Sunt blogger, jurnalist online și om foarte pasionat de marketing și fotbal. Scriu pe blog despre principalele mele pasiuni și când am ocazia nu ezit să o fac chiar în același articol.

Leave a Comment
Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.