Ca tot mai mulți tineri din zilele noastre, nici eu n-am știut dacă să merg sau nu la facultate după terminarea liceului. Sunt de părere că poți ajunge să ai un trai foarte bun și fără o diplomă. Pe modelul ”nu haina îl face pe om” nici diploma nu-ți definește în totalitate cunoștințele. Nu zic că nu e importantă, dar nu cred că mai este esențială în anul de grație 2017. Ca orice om, și eu am câteva pasiuni. Iar principalele fac referire la sport (în special fotbal), marketing, afaceri și social media. Iar ce loc mai bun pentru a învăța câte puțin din toate decât la Sports Business Academy?

Până la urmă Sports și Business sunt ”cuvintele cheie” care mi-au atras atenția dintr-un motiv destul de simplu: se găsesc și în lista de pasiuni de mai sus! 😀 N-am stat prea mult pe gânduri și m-am informat. Ce și cum e cu această academie. V-am mai spus că fotbalul e ca un microb pentru mine. Observați acest lucru și pe blog unde mai mult de 80% dintre articole au într-un fel sau altul legătură cu fotbalul. Iar când am văzut că printre cei care o să le vorbească elevilor se numără oameni pe care încă visez să-i întâlnesc precum Cirpian Marica, Costi Mocanu sau Mihai Leu mi-am zis că acolo trebuie să ajung și eu la Sports Business Academy un moment dat. E locul perfect pentru a mă dezvolta armonios! 😀

Dar ce-mi place cel mai mult este că nu e genul ăla de facultă formală și plictisitoare (cel puțin pentru mine) unde ai mult de învățat dar nu înveți nimic concret. Aici îmi pare că totul este mai scurt și la obiect, plus faptul că ai ocazia să înveți de la cei mai buni este un mare plus. Am văzut chiar astăzi că cei del SBA oferă un plus valoare dacă te abonezi la newsletter-ul lor. Și normal că n-am ezitat și m-am abonat iar apoi am zis că trebuie să dau mai departe și să vă spun și vouă despre acest lucru. Abonează-te și apoi primești pe mail ”108 IDEI DE AUR PENTRU O CARIERĂ ÎN SPORT”. Eu unul am citit deja tot PDF-ul primit pe mail dar o să-mi fac timp să-mi notez ideile principale într-un caiet pentru că de ce să nu profit de peste 100 de idei excelente din lumea sportului.

Cam atât cu acest articol. Dacă ai absolvit Sports Business Academy spune-ne în comentarii cum a fost și dacă ai descărcat PDF-ul primit pe mail atunci spune-mi care e cea mai importantă idee pe care ai sesizat-o în PDF. Succes! 😀

#SharingIsCaring
Written by Casian
Numele meu este Casian Șoneriu. Sunt blogger, jurnalist online și om foarte pasionat de marketing și fotbal. Scriu pe blog despre principalele mele pasiuni și când am ocazia nu ezit să o fac chiar în același articol.

Leave a Comment
Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.