După o serie de 6 articole despre fotbal, este timpul să vedem ce se mai întâmplă în Mediaș. Și normal că nu puteam să nu scriu despre Balul Bobocilor de la SNG. Apropo, felicitări tuturor participanților și mai ales câștigătorilor. Din păcate anul acesta n-am ajuns la bal, dar din câte am auzit totul a ieșit perfect. 😀

Balul Bobocilor 2017 al Liceului Tehnologic ,,Școala Națională de Gaz” și-a desemnat joi, 2 noiembrie, câștigătorii. Astfel, sub genericul „One Thousand and One Tales”, 8 perechi de poveste și-au etalat talentele și carisma. Și fiindcă fiecare poveste își are personajele principale, Stoica Francesca (clasa a IX-a Tehnician în activități economice) și Marți Vlad (clasa a IX-a Matematică-Informatică) au fost desemnați de către public Miss și Mister Popularitate SNG. Dintre cele 16 personaje de basm întruchipate de concurenți, juriul a decis că titlul de MISS BOBOC SNG îi revine elevei Strava Nicoleta (clasa a IX-a Tehnician în activități economice), iar cel de MISTER BOBOC SNG elevului Marți Vlad.

Iată ce spun MISS & MISTER BOBOC:

Strava Nicoleta: ,,A fost cea mai frumoasă experiență pe care am trăit-o vreodată și aș da orice să se mai repete istoria. Am trăit emoții puternice și am fost determinată de aprecierea publicului pentru a da tot ce e mai bun să iasă totul perfect. Nu aveam deloc încredere în mine că o să pot câștiga titlul până când am ajuns în fața jurizării și îmi doream cu tot dinadinsul să îmi aud numele. A fost și va rămâne cel mai bun lucru din viața mea pe care am ales să îl fac și vreau să le mulțumesc coordonatorilor mei (Daniela, Ștefan și Maria), dar și partenerului meu, Marian, pentru că datorită lor am ajuns unde mi-am dorit.”

Marți Vlad: ,,Până în acest moment al vieții mele, balul bobocilor cred că a fost cea mai frumoasă experiență pe care am trăit-o. Mă bucur că am fost votat Mister Popularitate și Mister Boboc, cu toate că nu mă așteptam. Participând la acest eveniment am cunoscut oameni noi și am legat multe prietenii.”

 

#SharingIsCaring
Written by Casian
Numele meu este Casian Șoneriu. Sunt blogger, jurnalist online și om foarte pasionat de marketing și fotbal. Scriu pe blog despre principalele mele pasiuni și când am ocazia nu ezit să o fac chiar în același articol.

Leave a Comment




Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.