Baschetbaliștii de la CSM Mediaș au fost prezenți sâmbătă în centrul orașului la Târgul de Crăciun, iar băieții antrenați de Mihai și Dan Popa au oferit cadouri pentru copiii din centrul orașului. Este de apreciat faptul că o echipă proaspăt înfințată pune preț pe asemenea lucruri care până la urmă tot de marketing țin. Cu siguranță un site și poate un magazin online vor face diferența, dar este timp și pentru așa ceva. Totuși este un început bun și așteptăm ca în sezonul viitor echipa din Mediaș să joace cu echipele de baschet din Sibiu sau Cluj. Las mai jos componența lotului și câteva fotografii realizate de prietenul Istvan Bertalan.

Apropo, dacă vrei să vezi un interviu cu unul dintre baschetbaliștii de la CSM Mediaș dă-mi un mesaj pe Facebook sau scrie numele baschetbalistului în secțiunea de comentarii de mai jos și vedem cum putem face să vorbim cu tipul respectiv. 😀 Pentru că la CSM avem câțiva tineri care merită să fie promovați.

Dominic Csender, Vlad Mihai Colceriu, Nicolas Cristian Barbu, Ștefan Filipaș, Vlad Laurențiu Tincu, Alexandru Radu Popa, Vlad Raul Szekely, Cezar Mihai Suciu, Traian Petru, David Ciprian Roman, Vasile Sergiu Idu și Adrian Paul Adam fac parte din lotul echipei noastre.

 

#SharingIsCaring
Written by Casian
Numele meu este Casian Șoneriu. Sunt blogger, jurnalist online și om foarte pasionat de marketing și fotbal. Scriu pe blog despre principalele mele pasiuni și când am ocazia nu ezit să o fac chiar în același articol.

Leave a Comment
Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.