Nova TV

Joi 25 ianuarie 2018 am fost invitatul domnului Ion Mihai Ionescu la emisiune ”În Linia Întâi” de la Nova TV Mediaș. Am discutat despre Liga Națiunilor, duelul dintre FCSB și Lazio, dar și lupta la titlu din cele mai importante campionate ale Europei. Am aflat părerea și a doi importanți oameni de fotbal, Marcel Pușcaș și Nana Falemi au intrat în direct prin telefon. Dacă Marcel Pușcaș, candidatul pentru șefia FRF spune că nu avem parte de o grupă de coșmar la Nations League, Nana Falemi, fostul jucător de la Steaua și Gaz Metan Mediaș este de părere că urmează partide dificile cu Serbia și Muntenegru, dar echipa mai motivată o să se impună.

Puteți vedea mai jos înregistrarea integrală a emisiunii, iar pe blog urmează un super interviu. Dar până atunci închei acest articol cu două întrebări:

  1. Ce o să facă România la Nations League? 
  2. Care sunt șansele FCSB-ului să învingă Lazio Roma? 

Aștept răspunsurile voastre în secțiunea de comentarii de mai jos, hai să discutăm deschis despre cum o să fie dubla dintre FCSB și Lazio, dar și despre cum o să se descurce Stanciu și compania în fața unor jucători precum Kolarov sau Jovetic.

#SharingIsCaring
Written by Casian
Numele meu este Casian Șoneriu. Sunt blogger, jurnalist online și om foarte pasionat de marketing și fotbal. Scriu pe blog despre principalele mele pasiuni și când am ocazia nu ezit să o fac chiar în același articol.

Leave a Comment
Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.