Îmi place istoria, iar atunci când cineva reușește să pună cap la cap istoria, marketing-ul și online-ul, devin de-a dreptul fascinat. Același lucru s-a întâmplat și atunci când am văzut informații despre cel mai nou cazino online din țara noastră. Face referire la un anumit Vlad, știți voi care, și ca logo au un vampir. E tare interesantă chestia asta și n-am ezitat să mă bag puțin pe site pentru a vedea ce și cum. Bine, site-ul nu arată spectaculos, nu te lasă ca la dentist, dar pentru început este ok. Mă gândesc, că o să fie îmbunătățit treptat odată cu trecerea timpului. Am intrat pe Vlad Cazino Bonus Condiții ca să văd cum poți să primești un premiu de bun venit și așa mai departe, iar lucrurile stau destul de bine pentru cei pasionați.

Dar poate că e doar valul ăla de început, încă nu știu. Rămâne de văzut. Dar lucrurile se arată tare promițătoare. Toată lumea vorbește în online despre acest cazino online. Vedem articole peste articole, iar viitorul sună bine, vorba aia. 😀 Nu-s foarte pasionat de zona asta de cazino, mai degrabă pun un bilet la pariuri o dată la două săptămâni. Dar cum în utlima perioadă am scris mai multe articole despre cazino-uri online pe pariurix.com, am zis că nu pot să nu arunc o privire pe site-ul acestor tipi. Ți-am zis, site-ul nu e fascinant, dar mie unul îmi place foarte mult conceptul în sine. Cine s-a gândit să facă acest ”puzzle” este de-a dreptul genial. Acum probabil că o să existe și contestatari care să spună că brand-ul în sine (știți voi care) nu trebuie folosit în asemenea domenii, dar mie îmi pare de bun augur alegerea.

Aștept părerea celor care folosesc des cazinourile online, cei care sunt din lumea asta. Secțiunea de comentarii este mai jos. Și dacă nu-ți place conceptul ăsta, fă-mi te rog un top 3 cazinouri online pe care le recomanzi. Promit ca apoi să fac și eu un top 3 case de pariuri sportive online pe care le utilizez frecvent. 😀

PS: Că tot vorbeam în articolele anterioare despre faptul că nu prea mai am activitate pe blog. Timpul parcă e total împotriva mea, dar în zilele următoare urmează câteva articole sper eu tare interesante. Un articol special scris de un prieten și mai special, și un interviu care sper să prindă, să vă lase ca la dentist dacă pot spune așa. 😀

#SharingIsCaring
Written by Casian
Numele meu este Casian Șoneriu. Sunt blogger, jurnalist online și om foarte pasionat de marketing și fotbal. Scriu pe blog despre principalele mele pasiuni și când am ocazia nu ezit să o fac chiar în același articol.

Leave a Comment
Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.