Cei de la Snapchat fac în opinia mea cea mai proastă mutare pe care o puteau face în perioada asta. Aplicația devine mai pritenoasă cu advertiserii, dar în opinia mea uită de utilizatori. Nu-i problemă, îi trimit simplu și rapid spre Instagram. Și cei de la Insta nici n-au băgat bani în marketing & others pentru asta…

Nu cred că sunt singurul care petrece tot mai puțin timp pe Snapchat. Mi-am pierdut interesul pentru acele focuri care făceau ca aplicația să fie specială și diferită față de Instagram și Facebook Story. Acum ai totul la grămadă și e o întreagă nebunie. Dar mai nou, vedetele și brand-urile au locul lor special în inima aplicației. Îmi pare chiar că aplicația funcționează o idee mai greu.

Tot ce rămâne de făcut este să petrec mai mult timp pe Instagram și dimineața să nu uit să trimit un Snap pentru focuri și cam atât. Nu de alta, dar nu vreau să mă înjure cei pentru care acele 100-200 de focuri chiar contează. Hai că-i tare și faza cu reclama la Cola de exemplu care începe în timp ce te uiți la ce a mai postat unul și altul. Se transformă Snap-ul în Youtube? 😀

Măcar să trimită și butonul de aur dacă fac un milion de puncte pe aplcație, să știu că nu mă chinui degeaba în fiecare dimineață până trimit Snap-ul cel de toate zilele.

Dar stai, mai am o veste bună și te las. Apoi îți spun și care este singurul lucru care îmi place după cel mai recent update. Am observat că a scăzut și numărul vizualizărilor unui story. Dacă până acum se uitau 60-70 de oameni la povestea mea, acum un story trece cu greu de 50 de vizualizări. Dar înțeleg de ce se întâmplă asta, adică pierzi o grămadă de timp până te uiți la o sută și o mie de povești.

Stai, am zis că-ți povestesc și despre singurul lucru care îmi place de când Snapchat-ul a fost actualizat. Meniul profilului arată mult mai bine, cel puțin așa cred eu. Da, mă refer la locul ăla unde vezi scorul, bitmoji-ul și trofeele. Cam atât momentan, dacă mai găsesc ceva care să-mi placă, promit că fac un update acestui articol 😀

Spune-mi în secțiunea de comentarii care este părerea ta în legătură cu acest subiect și dacă o să mai folosești Snapchat sau te muți definitiv pe Instagram. PS: Te aștept și pe pagina mea de #Facebook. Până data viitoare, toate cele bune! (Am încheiat ca la fotbal)

 

#SharingIsCaring
Written by Casian
Numele meu este Casian Șoneriu. Sunt blogger, jurnalist online și om foarte pasionat de marketing și fotbal. Scriu pe blog despre principalele mele pasiuni și când am ocazia nu ezit să o fac chiar în același articol.

    2 comentarii

  1. Marius februarie 19, 2018 at 3:42 pm Răspunde

    Cred ca am imbatranit. Nu stiu despre ce vorbesti. 🙂 Foloseste cineva snapchat? :O

    • Casian februarie 19, 2018 at 10:33 pm Răspunde

      :)) Sa stii ca printre tineri e tare popular. Si vad tot mai multi „influensari” care vin si pe Snapchat. Practic ataca de pe toate fronturile :))

Leave a Comment
Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.