N-am avut zăpadă de Crăciun, am avut în Martie. Frig cât cuprinde și schimbări de temperatură mai bruște decât schimbările de direcție ale regelui Messi (Fan Barca aici). Se ajunsese până în punctul în care statisticienii care se mai plimbă prin emisiunile de la Antena 3 demonstrase faptul că încrederea în Busu scăzuse dramatic la nivel național.

Pe zăpadă în tricou și geacă subțire, când era soare aveam bluză și blană grea de vreo 3 kilograme. Cam atât de înșelătoare e vremea. Dar stai, finalul nu-i tocmai aici. Am trecut cu bine peste toate și când în sfârșit a apărut soarele ăla ”serios”, m-am răcit. Fix acum când a început vacanța. (Față tristă)

Cât ghinion să ai băi nene? Doar știți că e visul oricărui elev să se răcească în timpul școlii să atunci când vine vacanța să fie sănătos tun. Pentru mine asta a fost cam cea mai tare farsă de 1 Aprilie din ultimii ani. Și am fost păcălit rău de tot…..de vreme.

 

Written by Casian
Numele meu este Casian Șoneriu. Sunt blogger, jurnalist online și om foarte pasionat de marketing și fotbal. Scriu pe blog despre principalele mele pasiuni și când am ocazia nu ezit să o fac chiar în același articol.

Leave a Comment
Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.