Cum funcționează pariul live

Pariurile live, cunoscute și ca pariuri in-play sau în curs de desfășurare, reprezintă procesul de plasare a unui pariu pe un eveniment sportiv după ce acesta a început. De exemplu, puteți paria pe diferite aspecte ale unui meci de fotbal după ce a început deja și pe toată durata.

Pariul live elimină necesitatea de a studia statisticile și vă pune în centrul acțiunii, oferindu-vă șansa de a vă schimba pariul sau de a plasa unul nou în timpul evenimentului.

Explicarea pariurilor live

Cum funcționează pariurile live? Ei bine, practic, casele de pariuri la care pariați vor oferi cote despre un meci sau un eveniment înainte de a avea loc.

Aceste cote se vor schimba de mai multe ori după începerea evenimentului, în funcție de ce se întâmplă.

Dacă potrivit cotelor echipa A va fi favorită și echipa B va conduce după câteva minute, cotele se vor schimba pentru a reflecta acest lucru. Echipa A poate fi în continuare favorită la câștigarea meciului, dar va avea mai puține șanse de reușită. Acest lucru va mări cotele.

Prin urmare, o persoană care va  paria pe echipa A va obține cote mai bune decât ar fi plasat pariul înainte de începerea jocului.

Nu doar de goluri înscrise într-un meci de fotbal depinde schimbarea cotelor. Fiecare acțiune din timpul unui eveniment sportiv va schimba rezultatul potențial, modificând cotele pariurilor

Cotele sunt stabilite de diverse case de pariuri, folosind algoritmul unui computer care actualizează în mod constant informațiile. Apoi, în funcție de ceea ce se întâmplă în cadrul evenimentului, precum și de rezultatele trecute din evenimente similare, cotele se schimbă.

Când se întâmplă ceva semnificativ în timpul evenimentului, diferitele case de pariuri sportive online vor suspenda, de obicei, pariurile pentru câteva secunde, astfel încât computerul să poată elabora noile cote. Pariurile vor continua apoi. Acest lucru se va întâmpla de mai multe ori pe parcursul unui eveniment, oferindu-vă cote actualizate care vor reflecta ce se întâmplă în cadrul evenimentului live.

Diferite modalități de a câștiga

Există mai multe avantaje ale pariurilor live. În primul rând, puteți vedea ce se întâmplă înainte de a decide să pariați. Este indicat să pariați însă abia după câteva minute de joc, pentru a vedea cum evoluează echipa dvs. favorită.

Există, de asemenea, posibilitatea de a paria pe diferite aspecte ale evenimentului, ce jucător va marca primul într-un meci de fotbal, cine va câștiga primul punct într-un meci de tenis etc.

Acest lucru vă oferă mai multe modalități de câștig, deoarece oferă mai multe opțiuni de pariere. Sunt opțiuni diferite pe care nu le-ați avut înainte de începerea evenimentului.

Unul dintre avantajele principale este posibilitatea pariorului de a se răzgândi în timpul unui eveniment.

Poate că pariul pe echipa A pare o idee bună potrivit statisticilor de dinainte de meci. Cu toate acestea, după treizeci de minute situația se poate schimba, iar acest pariu poate să nu mai fie o idee grozavă.

Acum aveți posibilitatea de a plasa un pariu pe echipa adeversă, folosind noile informații adunate de la începerea jocului.

În principiu, acest pariu vă oferă  mai multe șanse de câștig, deoarece puteți obține mai multe informații despre un anumit eveniment decât aveați înainte.

Evident, ca și în cazul oricărei forme de jocuri de noroc, pariul live nu reprezintă un mod sigur de câștig. Un gol marcat în ultimul minut sau un gol ratat poate însemna pierderea pariului.

Sfaturi despre  pariurile live

Fiți responsabili

Pariurile live vă oferă posibilitatea de a plasa pariuri online diferite la case de pariuri legale pe mai multe rezultate diferite pe durata unui eveniment sportiv.

Asta înseamnă că există posibilitatea de a pierde bani dacă nu ai suficientă experiență. Prin urmare, oricine dorește să facă pariuri live la case de pariuri online autorizate trebuie să-și stabilească o limită înainte de eveniment și să-și păstreze calmul pe parcursul meciului. Amintiți-vă că este foarte important să încercați să pierdeți cât mai puțini bani.

Frustrările apar cu ușurință atunci când pariați pe o singură echipă, iar echipa adversă înscrie un minut mai târziu. Dacă nu vă puteți stăpâni emoțiile și nici nu puteți judeca bine lucrurile aveți toate șansele să pierdeți.

Așadar, stabiliți-vă o limită și distrați-vă. În cele din urmă, jocurile de noroc reprezintă o formă de divertisment, iar pariurile live vă vor face să simțiți gustul minunat al adrenalinei dacă pariați în mod responsabil.

De asemenea, intrați pe 10pariuri.ro și biletu-zilei.com pentru a afla mai multe informații despre bonusuri la case de pariuri sau bonusuri la casino online. Urmăriți și ponturile tipsterilor, pentru a face pariuri câștigătoare. Succes!

#SharingIsCaring
Written by Casian
Numele meu este Casian Șoneriu. Sunt blogger, jurnalist online și om foarte pasionat de marketing și fotbal. Scriu pe blog despre principalele mele pasiuni și când am ocazia nu ezit să o fac chiar în același articol.

Leave a Comment
Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.