Îţi place gamingul, ai forţă de joc, nu te poţi plȃnge de obicei nici de şansă, dar a venit timpulsă-ţi schimbi scaunul. Adică gaming-scaunul. Şi vă decideţi că este momentul să întreprindeţi această schimbare. Începeţi goana  după un scaun de calitate. De gaming sau de birou? De gaming. Căci nu este acelaşi lucru.

Încercaţi să găsiţi acel scaun care să întrunească toate calităţile pe care dumneavoastră le traduceţi în datele personale ale confortului, rezistenţei, odihnei. Poate că vă căutaţi un model mai mare, care să vă ofere o poziţie mai bună la birou. Iar legat de ea, cele mai importante sunt postura dreaptă şi imposibilitatea alunecării.  Căutaţi pe piaţă diferite modele. Unele vă plac din punct de vedere al aspectului, dar nu vă oferă încredere în datele lor tehnice, în datele pe care sunt în stare să vi le ofere pe termen scurt şi pe termen lung.

Desigur, designul este foarte important, trebuie luat în mod categoric în considerare.

Indiferent de locul pe care îl vom juca în mod obișnuit, vom dori să folosim un scaun aspectuos, cu stil, care se potrivește perfect cu camera noastră – mai ales dacă aceasta este o cameră special concepută şi dotată drept cameră de gaiming –  sau cu zona de joc.

Iar o surpriză dintre cele mai neplăcute este să vă întoarceţi acasă cu scaunul şi să constataţi că acesta este incompatibil cu consola de jocuri video. Acestea sunt întrebările, temerile şi surprizele pe care le încearcă jucătorul, chiar şi atunci cȃnd acesta sunteţi chiar dumneavoastră.

Şi, căutȃnd, şi tot căutȃnd, aveţi norocul să daţi peste SCAUNUL DE GAMING ARKA B106, în frumoasele culori negru şi roşu ale pielii lui ecologice. Nu, să nu ne înţelegeţi greşit, nu daţi peste el aşa, oricum, ci căutȃndu-l, la sfatul nostru, pe site-ul de prezentare promoţii-scaune.ro.

Cu acest scaun, toate întrebările, temerile şi oscilaţiile dumneavoastră nu mai există şi nici nu vor face obiect de viitor, căci acest scaun este scaunul ideal. Îmbină cu supleţe şi fără nici un fel de ostentaţie toate calităţile de vȃrf ale unui astfel de echipament.

El este compatibil cu toate consolele de jocuri video actuale, cum ar fi  PlayStation, GameCube, Nintendo, iPad, playere MP3, DVD și BluRay, televizoare, telefoane mobile, tablete și multe alte dispozitive. El nu îşi are ataşată funcţionalitatea pentru care a fost conceput, „de gaming”, întȃmplător sau în mod fals. El nu este inclus în lista lungă, neverificată de nimeni a laptop-urilor de gaming, carcaselor pentru gaming, plăcilor de bază pentru gaming sau sucului pentru gameri. Nu, acesta este marketing, iar aspectul lui, bun sau rău, nu intră în datele recomandării noastre.

În datele recomandării noastre intră lucruri seriose şi reale, căci cu viaţa şi, mai ales,cu sănătatea nu se face negoţ. Ele sunt bunurile noastre cele mai de preţ.

Aşa încȃt vă vom vorbi cu maximă sinceritate despre elementele care fac din acest scaun de gaming unul de top. O persoană care petrece cȃteva ore pe zi in faţa consolei de jocuri ştie cȃt de important este confortul în timpul jocului şi cum acest element poate face de multe ori diferenţa între terminarea unui nivel şi repetarea lui.

Ergonomia este cel mai important element care ar trebui să vă intereseze. Spătarul acestui model este lat şi ondulat, eliminȃnd presiunea şi stresul suplimentar asupra spatelui, umerilor, braţelor şi picioarelor, în condiţiile în care cel mai mare stres îl suferă muşchii spatelui şi coloana vertebrală. Prin caracteristicile şezutului – andȃncime 50 cm, lăţime 48 cm între braţe/ 58cm cu braţe, înălţime spătar: 68 cm, înălţime totală: 103cm/ 113cm – şi ale spătarului, corpul se integrează perfect în forma şi geometriile moi ale scaunului. Aceasta înseamnă confortul oferit de o piesă utilitară aflată la un standard înalt.

De asemenea, reglajul pe înălţime al scaunului şi înclinaţia spătarului, balansul reglabil şi blocant datorat sistemului „Fluture”, mȃnerele din polipropilen, ce asigură o susţinere perfectă a braţelor, amortizorul de 100 mm,  rezistenţa conferită de întreaga structură, dar şi de baza în formă de stea, cu posibilitate de rotire de pȃnă la 360 de grade şi mobilitatea conferită de rotiţele mobile şi silenţioase – toate acestea sunt elementele definitorii ale profilului excepţional al acestui scaun fiabil, robust şi comod.

Preţul avantajos nu lasă loc de nici un comentariu: 329 lei, redus de la 730 lei.

SCAUNUL DE GAMING ARKA B106, de la promoţii-scaune.ro, nu este un scaun în care să staţi doar pentru perioade foarte scurte de timp, ci cu care să procedaţi exact invers, să-l solicitaţi cȃt mai mult şi cu cȃt mai multă plăcere în timpul jocurilor pe computer sau al muncii la birou. Numai aşa vă puteţi convinge pe deplin de calibrul său.

În cazul acestui scaun nu tipul activităţii prestate contează, ci confortul de-a lungul ei.

#SharingIsCaring
Written by Casian
Numele meu este Casian Șoneriu. Sunt blogger, jurnalist online și om foarte pasionat de marketing și fotbal. Scriu pe blog despre principalele mele pasiuni și când am ocazia nu ezit să o fac chiar în același articol.

Leave a Comment
Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.