Doamne ce finală am avut. Mai întâi lacrimile lui Salah apoi lacrimile lui Karius. Nu știu care erau mai reale. Nu bag mâna în foc pentru lacrimile celui din urmă. Omul trebuia să iasă cumva din ”nutella” în care intrase. Apoi a apărut cel mai odihnit dintre odihniți. Bale. E expresul care nu a mai șuierat de mult, dar ieri a fost rândul lui să strige ”Siiii”. Mane săracul a încercat să facă una alta, dar Firmino era cu gândul la o nouă albire dentară sau la ce tatuaj să-și facă. Ramos continuă să facă ce-i place. Și nu, nu mă refer la jucat fotbal. 😀

Cam așa a fost pe scurt finala, dar desigur că dacă tot ne-am adunat aici, suntem obligați să dezvoltăm puțin lucrurile. Câteva rânduri despre Benzema, CR7, GB11 și alții.

Mulți ar spune că dacă nu se accidenta Salah, finala era altfel. Nu prea cred. Salah e bun, e foarte bun, e printre cei mai buni, dar ieri nu avea ce să facă. Firmino parcă lucra la graniță. Era tot timpul capăt de linie. Copilul ăla care-i fundaș de bandă și are un nume super lung pare genul de om cu care vrei să bei un ceai la ora 5. Ai de ales între el și regina. Is your choice. În plus, despre Karius s-au spus multe. Eu zic că Liverpool o să-l mai țină un an, chiar dacă în locul lui eu mi-aș schimba numele din Karius în Marius și m-aș duce să-i ajut pe cei de la Miroslava să mai primească vreo 3 boabe. Că să pierzi numai cu 4-1 acasă cu Luceafărul Oradea e cam aiurea. Un 7-1 era parfum bossule.

Zidane pare să fie tata lor ca să continuăm pe linia asta. Nu știu ce poate să urmeze pentru un asemenea antrenor și OM. Poate chiar o experiență la OM, dacă înțelegi unde bat. Eu aștept să-l văd la FCSB. Asta da provocare. Că nah, vorba unora. Cu Ronaldo, Bale și restul trupei e ușor. Să vedem cum face cu Alibec, Budescu și Florinel. Nu știu zău dacă se descurcă băiatu…

Mi-e și milă de ăștia de la Liverpool. Săracii au muncit un an întreg pentru un obiectiv măreț, dar nu înțeleg de ce Klopp nu a mers pe mâna lui Mignolet. Bine, Liverpool nu are portari de calitate, să nu uităm că într-un timp era pe banca lui Liverpool Adam Bogdan. Deci despre ce vorbim tovarăși și pretini. Acum fără glumă, dar Bălgrădean sau Tătă se descurcau mai bine în finala de ieri decât fratele Karius. Oare cum a mai intrat Karius în vestiar după meci. Oare l-au luat la picioare Mo și compania? Bine, glumind puțin putem spune că Mo doar la picioare mai poate să-l ia după ce Ramos a făcut perfect un Old School by The Undertaker. Mai trebuia să se urce pe corzi.

Nu știu când mai prinde Liverpool finala UCL. Cred că anul ăsta au făcut multe chestii din elan. Oricum obiectivul este ca Liverpol să câștige Premier League. Că nah, a trecut ceva vreme de la ultimul titlu. Doar că mai trebe băgați bani. Poate un fundaș, sigur un portar și încă 1-2 jucători. Dar Klopp știe mai bine. Păcat de ei și de suporterii ăia nebuni și frumoși. Meritau foarte mult trofeul ăla, dar în egală măsură merită și Madrid-ul să câștige din nou UCL. Că au experiență, investiții și încă 2-3 lucruri pe care Liverpool nu le-a avut.

Am așteptat puțin, n-am vrut să scriu articoul ăsta ”la cald”. În plus, puteți să-l tratați cum vreți. Ca pe o glumă sau ca pe o glumă mai serioasă. Oricum cariera lui Karius nu se sfârșește aici, nici vorbă. E doar un moment peste care o să treacă la un moment dat. Doar că greșelile alea le-au tăiat elanul câtorva milioane de oameni. Păcat!

Poza e luată de pe gândul.info și ei nu știu de unde o au pentru că n-au specificat sursa. Sau poate au făcut-o chiar ei. E posibil…

 

 

#SharingIsCaring
Written by Casian
Numele meu este Casian Șoneriu. Sunt blogger, jurnalist online și om foarte pasionat de marketing și fotbal. Scriu pe blog despre principalele mele pasiuni și când am ocazia nu ezit să o fac chiar în același articol.

Leave a Comment
Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.