Am observat că tot mai multă lume începe să-și deschidă o afacere pe Amazon. Știți voi, platforma aia imensă cu ajutorul căreia mai nou poți să-ți desfășori activitatea. Lucrurile arată interesant, dar pentru că nu este chiar tipul de afacere clasică, s-ar putea să ai nevoie de o mână de ajutor. Și nah, tu ți-ai făcut o afacere pe Amazon ca să nu trebuiască să stai 10-15 ore la birou, să poți controla totul din fața unui laptop. Tocmai din acest motiv o să-ți recomand un curs online. Ca să ai parte de aceași libertate la care visezi.

DE CE ÎȚI RECOMAND CURSUL AMZ MARKETING?

În primul rând pentru că vreau să-ți aduc un plus valoare. Vreau să te ajut recomandându-ți acest curs să-ți crești mai rapid afacerea de pe Amazon. În al doilea rând, îți recomand acest curs pentru că știu cine se află în spatele cortinei. Cursul este realizat de Tamas Szasz Fulop, un bun prieten de-al meu. Un antreprenor iscusit și atent la detalii. A început de jos, dar a avut tot timpul standarde înalte, iar acum și-a îndeplinit visul și livrează un plus valoare în viața antreprenorilor din România. În al treilea rând îți recomand acest curs pentru că îl prinzi la un preț excelent. Ieftin și bun. Pentru asta trebuie să folosești cuponul de reducere introducând codul CASIAN. Hai că-i simplu. Doar ești chiar pe blogul meu, casiansoneriu.ro. 😀

INTRODUCI ”CASIAN” ȘI PRIMEȘTI O REDUCERE DE 350 DE LEI

Mă bucur că pot să te ajut să și economisești o sumă consistentă. 350 de lei în minus doar folosind numele meu pe post de cupon de reducere. 🙂 În plus, îți recomand să te înscrii pe grupul Amazon FBA România și să arunci o privire pe pagina pritenului meu Tamas Szasz Fulop ca să-l cunoști mai bine. Apropo, cursul e și mai ușor de găsit. Intră pe amzmarketing.ro și găsești acolo o mulțime de detalii.

PS: În trecut am realizat un interviu cu Tamas Szasz Fulop (Mex așa cum este poreclit) și a mai scris și un guest post pe blogul meu. Intră pe interviu și pe articol, îți garantez că o să găsești informații foarte interesante.

Spor la făcut bani pe Amazon! 😀

#SharingIsCaring
Written by Casian
Numele meu este Casian Șoneriu. Sunt blogger, jurnalist online și om foarte pasionat de marketing și fotbal. Scriu pe blog despre principalele mele pasiuni și când am ocazia nu ezit să o fac chiar în același articol.

Leave a Comment
Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.