Majoritatea dintre noi avem tendința de a invoca divinitatea sau de a pune vina pe ghinion atunci când nu reușim să ducem la bun sfârșit un lucru. Sunt sigur că te-ai gândit la acest lucru atunci când ai pierdut biletul la pariuri pe chiar ultimul meci sau atunci când ți-ai pus 20 de bilete la Loto, dar tot n-ai reușit să câștigi.

Eu vin cu întrebarea: este totul despre noroc, sau vorbim aici și despre perseverență? Asta se aplică excelent în cazul pariorilor sau mai ales în cazul celor pasionați de jocuri de noroc. Ai pierdut o sumă mare de bani, iar apoi te-ai trezit căutând joacă sloturi gratuit pe Google? Este pe undeva normal. Pentru că vrei să-ți încerci norocul. Să vezi dacă a fost doar o zi proastă sau nu.

Știu și eu cum este să pierzi biletul pe ultimul meci și câtă frustrare se adună. Și nu ști dacă să mergi să-ți mai încerci o dată norocul sau nu.

În plus, trebuie să conștientizezi faptul că nu poți câștiga de fiecare dată, iar aici intervine perseverența. Trebuie să fi perseverent dacă vrei să reușești să-ți acoperi pierderile. Pentru că da, când vorbim despre pariuri sportive sau altele, trebuie să fim conștienți de faptul că asemenea lucruri implică și pierderi. Prin perseverență putem la un moment dat să reușim performanța de a avea câștiguri mult mai mari decât pierderile. Dar ca să reușești acest lucru nu trebuie să te dai bătut, iar nu mulți sunt cei capabili să facă acest lucru.

Eu unul nu prea cred în noroc. Merg pe un principiu clar: Cu cât muncesc mai mult, cu atât am mai mult noroc. Norocul este doar așa o chestiune tardivă, dar atunci când intervin factori esențiali precum seriozitatea, munca continuă și perseverența cu siguranță cu timpul apar și rezultatele și nu o să fie deloc de neglijat. Oricum, îți recomand ca înainte să te arunci cu capul înainte și să joci sume mari la pariuri sau sloturi online să încerci sloturile online gratuite. Ți-am lăsat un link mai sus. Îmi mulțumești tu mai târziu după ce vezi că te-ai jucat, dar totuși ca prin minune nu ai pierdut bani. Așa e cel mai bine. Te distrezi și rămâi și cu bani. 😀

Hai că parcă m-am cam lungit cu acest subiect. PS: Revin articolele despre fotbal. Că nah, e cazul. În nămoliga 1 se întâmplă o grămadă de lucruri și ar fi mare păcat să nu scriem despre ele pe blog. Timp să fie, că în rest le rezolvăm pe toate. 🙂

 

#SharingIsCaring
Written by Casian
Numele meu este Casian Șoneriu. Sunt blogger, jurnalist online și om foarte pasionat de marketing și fotbal. Scriu pe blog despre principalele mele pasiuni și când am ocazia nu ezit să o fac chiar în același articol.

Leave a Comment
Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.