Mediaș

Fundația Prințul de Wales România are un obiectiv clar, acela de a susține patrimoniul arhitectural al țării noastre. Iar astfel la Mediaș o să fie organizată o Școală de Vară.

Astfel sunt oferite 20 de burse pentru studenți la arhitectura, tineri arhitecți și ingineri romani care studiază sau lucrează la proiecte de restaurare și conservare a unor monumente istorice din România. Bursele vor acoperi toate cheltuielile, mai puțin transportul.

Școala de Vara va avea loc in perioada 27 August – 7 Septembrie 2018 la Mediaș, județul Sibiu și este susținută de Primăria Medias.

Elementele principale:

  • Conservare vs Restaurare 
  • Tehnici de restaurare folosind materiale și unelte tradiționale 
  • Geometrie și arhitectura medievală 
  • Reparații structurale 
  • Tencuieli de baza de var

Cursul va fi predat de specialistul britanic in restaurare Henry Rumbold, MBE și de profesorul Giuseppe Amoruso de la Universitatea de Arhitectura din Milano.

Pentru înscriere trebuie să trimiți o aplicație formată dintr-un CV (maxim o pagina) și o scrisoare de motivare la adresa de email cursuri@casaprintuldewales.ro

Aplicațiile trebuie trimise pana in 10 August 2018 ora 18:00.

Mai multe detalii poți afla și de pe pagina de Facebook – Fundația Prințul de Wales România

Written by Casian
Numele meu este Casian Șoneriu. Sunt blogger, jurnalist online și om foarte pasionat de marketing și fotbal. Scriu pe blog despre principalele mele pasiuni și când am ocazia nu ezit să o fac chiar în același articol.

Leave a Comment
Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.