Știm. Timpul trece, suntem deja în luna a opta. Știm. Trăim într-o lume în care, în ciuda timpului care trece, nimic nu se schimbă. Toate sunt vechi, iar la orizont pare că nimic nu se ivește.

Greșit. Dacă te uiți bine, la orizont s-a ivit ceva. S-a ivit Agenția de Casting. Această agenție plină de calități a fost implicată din 2017 până în prezent în aproximativ 500 de proiecte. Sunt  proiecte care au oferit oamenilor posibilitatea de a câștiga venturi suplimentare. Aceștia au apărut în filme, reclame, videoclipuri, evenimente. Dintre aceste proiecte 40% au fost destinate pentru România, iar restul de 60% pentru Europa, Asia, America.

Peste 2500 de oameni au fost fericiții câștigători ai unui contract cu AgențiaDeCasting.ro. Au fost tot felul de tipologii de-a lungul proiectelor: copii, bătrâni, look-uri de români, indieni, nordici, look-uri normale, extravagante etc.

După cum poți observa, la orizont s-a ivit ceva, doar că tu nu ai observat. Dar nu îți face probleme. Niciodată nu este prea târziu pentru nimic. Această agenție se ocupă mereu de noi proiecte. Acest lucru o ajută să se mențină în formă, să fie plină de energie și să muncească cu multă dăruire.

Așadar, dacă vrei să câștigi și tu venituri atrăgătoare, trebuie să te înscrii în baza de date a agenției. Dacă profilul tău se va potrivi cerințelor clientului, vei semna un contract ce se va plăti întotdeauna la timp.

Și uite așa vei profita de eforturile unei echipe care încearcă să schimbe ceva, imaginea oamenilor despre sine, una nu tocmai bună.

Știm. Nu ai nicio vină. Vremurile în care trăim sunt. Dar totul se poate schimba. Inclusiv modul de a câștiga un ban în plus.

Suntem obișnuiți să muncim din greu pentru fiecare bănuț. Tu însă, pentru a câștiga venituri generoase, nu va trebui să muncești, ci să te distrezi. Vor munci alții pentru tine, adică echipa Agenției de Casting.

Se spune că, dacă faci ceea ce-ți place, nu simți că muncești. Așadar, dacă îți place actoria, dacă îți plac provocările sau sporturile etc., distrează-te afișându-ți talentul.

Ești talentat. De asta să fii sigur. Toți oamenii sunt, doar că nu întotdeauna își dau seama de acest lucru. Agenția de Casting va lucra chiar și în zilele de sărbătoare pentru ca tu să reușești să-ți pui în evidență talentul.

Este obișnuită cu munca. În plus, îi place enorm ceea ce face. Muncește de ceva timp și eliberează cu succes talentul ascuns în oameni. Așa a adunat sute de proiecte frumoase, care i-au adus zâmbetul pe buze și mulțumirea că talentul a fost pus în valoare într-un mod cât se poate rapid și eficient.

În acest demers al său a dat în permanență dovadă de creativitate și spirit de echipă, punând la dispoziția celor care au apelat la ajutorul ei, o bază de date solidă, logistică, dorință de evoluție, dar și prospețime.

Și asta nu e tot. Știm cum toții că pentru a te face remarcat trebuie să oferi oamenilor ceva care să le atragă atenția. Prin urmare, le-a oferit respect, corectitudine, rigoare și operativitate.

Pentru ca oamenii să capete încredere în tine, trebuie să eviți abordările superficiale și să le fii alături în orice moment și în orice situație.

Agenția de Casting iubește oamenii, iubește să se afle în mijlocul lor și să-i vadă cum prind aripi și își iau zborul, creându-și o carieră de succes.

Nu se satură niciodată să le arate oamenilor calea spre afimare. Iar succesul acestora este hrană pentru sufletul lor.

Nu sunt perfecți. Nici nu-și doresc să fie. Vor să învețe în fiecare zi să devină mai buni pentru ca oameni ca tine să descopere că în ei talentul așteaptă cu nerăbdare să fie pus în valoare.

O șansă ca aceasta într-o vreme în care cu greu ți se întinde o mână ca să te ridici, este păcat să o ratezi. Niciodată nu poți ști unde poți ajunge dacă îi permiți talentului să îți demonstreze ce ești în stare să faci.

Nu-ți fie teamă de nimic. Echipa Agenției de Casting va fi alături de tine în orice moment, ajutându-ne să te cunoști mai bine pe tine însuți, să devii mai bun cu fiecare apariție într-un proiect nou.

Viața este surprinzătoare, mereu altfel…dă-i voie să-ți facă cunoștință cu echipa Agenției de Casting, care îți poate aduce zâmbetul pe buze și îți poate indica drumul spre fericire și spre posibilitatea de a câștiga venituri generoase.

Written by Casian
Numele meu este Casian Șoneriu. Sunt blogger, jurnalist online și om foarte pasionat de marketing și fotbal. Scriu pe blog despre principalele mele pasiuni și când am ocazia nu ezit să o fac chiar în același articol.

Leave a Comment
Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.