Știu că n-am mai scris de ceva vreme un articol ca la carte pe blog. Ai văzut mai multe advertoriale sau articole scurte despre diverse evenimente. Dar o să încerc să schimb acest lucru. Am și o explicație. În ultimele luni viața mea s-a schimbat la 360°. Din 20 Iulie m-am mutat la București și încerc să fac lucruri mărețe aici. Merg aproape zilnic la redacția de la sport.ro unde băieții m-au primit foarte bine. Am dat peste o echipă fantastică.

Bucureștiul nu e tocmai genul meu de oraș, dar e un oraș care te ajută să fi productiv. Vreau să citesc cât mai mult, să mă dezvolt și să mă concentrez pe carieră. Vreau să dezvolt foarte mult și business-ul pe care-l am alături de prietenul meu Mex. Este vorba despre Blogonyou.ro Avem chiar o nouă campanie acolo și dacă ești blogger aș zice că merită să te bagi. 😀

În plus, fotbal fotbal și iar fotbal. Încă n-am apucat să merg pe Național Arena, dar o voi face cât de curând. Am venit aici să-mi îndeplinesc câteva vise și apoi să trec la nivelul următor. Am un obiectiv măreț pe care sper să-l îndeplinesc până la 25 de ani sau chiar mai rapid.

Vreau să cunosc cât mai mulți oameni noi la București. Am talentul de a vedea foarte bine oamenii de la care am ceva de învățat. Așa i-am ochit pe Bogdan Socol, Ion Alexandru sau Cristi Ioniță. Primii doi sunt jurnaliști cu experiență, iar cel de-al treilea este antreprenor de succes. Învăț zilnic de la ei și mă dezvolt, mă maturizez. Vreau să reușesc să-mi asigur venituri pasive făcând ceea ce-mi place și am câteva planuri, dar puțin timp liber.

București-ul e genul ăla de oraș dur care te învață zilnic lecții noi. Să ai încredere în puține persoane și să vezi că nimic nu este imposibil. Stăteam și mă gândeam zilele trecute la faptul că eram sigur că o să mă mut din Mediaș la un moment dat. Dar mă gândeam că acest lucru o să se întâmple pe la 22-23 de ani, dar nu la 19. Și vorba lui Mex, dacă toate astea s-au întâmplat la 19, oare ce o să fie la pe la 25?

Nici nu vreau să mă gândesc. Pur și simplu mă concentrez pe ceea ce am de făcut și muncesc mai mult decât toți ceilalți ca să fac totul posibil. Când spun totul mă refer la lucrurile la care visam la un moment dat și nu-mi imaginam că o să fie reale vreodată. Că așa a fost și acum câțiva ani. Visam să stau singur și să fac ceea ce-mi place într-un oraș ceva mai mare decât Mediașul. Nu că are Mediașul ceva, dar tot timpul vreau să evoluez. Și iată-mă acum la capital stând singur și făcând zilnic ceea ce-mi place.

Sincer sunt foarte mândru de mine. Am realizat multe din nimic și fără doar și poate nu o să mă opresc aici. Am început un drum și nu vreau să mă dezamăgesc. Că aici nu e vorba doar despre a nu-i dezamăgii pe alții. Nu contează ce cred alții. Contează ce crezi tu despre tine. Și aici trebuie să ai un echilibru.

Voi vedea ce urmează, dar pentru moment încă nu conștientizez pe deplin ce mi se întâmplă. E ceva wow și o să profit din plin de tot ceea ce urmează. O să pun totul pe blog ca să pot să-mi aduc aminte peste ani că la un moment dat eram la începutul începutului.

 

#SharingIsCaring
Written by Casian
Numele meu este Casian Șoneriu. Sunt blogger, jurnalist online și om foarte pasionat de marketing și fotbal. Scriu pe blog despre principalele mele pasiuni și când am ocazia nu ezit să o fac chiar în același articol.

Leave a Comment
Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.