Salutare, în ultima vreme am făcut o mulțime de modificări în viața mea, dar mai pregătesc o nebunie. În primă fază m-am mutat în capitală, dar aceste este numai începutul. Vreau să încerc chestii noi, dar la început am fost puțin descurajat. Vreau să-mi schimb total stilul de viață. Vreau să citesc zilnic cel puțin 20-30 de pagini dintr-o carte care îmi place.

Vreau să-mi fac vlog și să mă filmez la mare și nu numai. În principal să fie canal de gaming, dar să mai bag și chestii generaliste când poate este nevoie de o mică pauză de la gaming. Că peste tot, nu este chiar așa de ușor cum pare.

Ok, cameră am, un canal de Youtube pus la punct cât de cât. Ok, sunt puțini abonați, dar asta nu este neapărat o problemă. Dacă o să am un content foarte bun sunt sigur că  o să reușesc să atrag destul de rapid și abonați. Dar nu-mi doresc orice abnonați. Merg pe următorul principiu: Mai bine mai puțini, dar buni decât mulți, dar proști. Vreau să-mi creez o adevărată comunitate, o familie în online.

Jocurile mele preferate sunt FIFA și MMA. O să mă joc intens pe consolă și nici în anul acesta nu am reușit să punem o echipă din România în FIFA. Este trist, dar sper ca în anii ce vor urma să se schimbe puțin aceste lucruri. O să filmez mult FIFA, mai ales că sunt jurnalist sportiv. Deci nu are ce să-mi placă altceva. Și dacă vrei să vorbim despre fotbal și poate mașini și poate cum este să stai singur în capitală direct pe Youtube.

Sună nebunesc, dar mi-a venit această idee în urmă cu două zile când mi-am dat seama că trebuie să încerc ceva nou. Și îți spuneam că am cameră, am canal, dar nu am un scaun de gaming care să mă ajute. Bine, noroc că am văzut ceva pe internet, dar nu am stat să aprofundez. Însă o facem împreună acum.

Am dat peste scaunul Arka B147. Este confortabil, mare și cu un super design. Pare făcut perfect pentru mine și nu ezit să-l cumpăr și asta mai ales după ce am văzut că produsul este ieftinit cu 44%. Cam cât de bine sună asta? Și nu, nici măcar nu este Black Friday. Că de Black Friday mi se părea o reducere foarte normală, dar acum suntem într-o perioadă care nu are o încărcătură anume. Și dacă acum avem asemenea reduceri nu vreau să mă gândesc ce o să fie cu adevărat la Black Friday.

Hai să vorbim puțin și despre succesul pe Youtube. Sunt conștient că nimic nu vine peste noapte și succesul vine ca o recompensă a acțiunilor repetate pe care le-ai făcut în decursul timpului. Am învățat asta în timp și mi-am dat seama că este o chestiune cât se poate de normală.

Vreau să postez de două ori pe săptămână câte un video de 20 de minute. Asta așa la început mai mult pentru a testa cum stau lucrurile. M-am gândit că n-ar strica să pregătesc și Q&A-uri. Până la urmă este destul de simplu. Stau pe noul super scaun și citesc întrebările voastre. Nimic mai simplu și mai plăcut pentru un vlogger.

Trecerea de la vlog la blog

Desigur că este destul de bruscă și pe undeva forțată de dorința de a face lucruri noi. Eu sunt genul acela de persoană care nu suportă monotonia. Și este limpede de ce. Nu îmi permit să mă plictisesc și îți doresc și ție același lucru. Vreau să am mereu mintea în funcțiune și nu pot face aceste lucruri fără a avea un set up complet pentru gaming. Sincer am căutat scaun pentru gaming și pe alte site-uri pe care tu ai putea să le numești oarecum site-uri ”cu nume”. Da, dar acolo au fost mai scumpe și mult mai slabe calitativ decât cele de pe site-ul promotii-scaune.ro . Lucrurile sunt clare și nu mai stau pe gânduri. Profit din plin de această super ofertă și n-ar strica dacă ai face și tu la fel. Nu uita că în vlogging totul se mișcă rapid și nu-ți permiți să rămâi în urmă.

 

 

 

 

Written by Casian
Numele meu este Casian Șoneriu. Sunt blogger, jurnalist online și om foarte pasionat de marketing și fotbal. Scriu pe blog despre principalele mele pasiuni și când am ocazia nu ezit să o fac chiar în același articol.

    Un comentariu

  1. Dan august 17, 2018 at 4:55 pm

    Foarte tare site-ul, multumesc pentru postare, preturi ok pentru scaune de gaming 🙂

Leave a Comment
Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.