Poate că sună banal, dar nu e deloc simplu să-ți cumperi o mașină second hand în zilele noastre. Și când mă refer la mașini second hand mă refer la investiții serioase nu la o mașină pe care o cumpăr cu 500-600 de Euro, iar apoi sunt nevoit să mai cheluiesc alți 400-500 de Euro în reparații capitale. Acea se numește cheltuială nu investiție, iar noi ne concentrăm pe investiții de durată.

Și parcă e visul oricărui tânăr ca după ce împlinește vârsta majoratului și își ia permisul de condus să-și cumpere și o mașină, dar oare toți își permit. Normal că 90% dintre aceștia se duc țintă spre mașini second hand, este un lucru normal, dar patea tristă este că unii ne având sume consistente pentru cumpărarea unei mașini cad în plasa comercianților ambulanți și plătesc 500-600 de Euro pe o mașină doar ca să o aibă și atât. Fără să se gândească la faptul că mai apoi vor urma vremuri grele în care o să trebuiască să investească alte sume destul de mari.

Dar dacă joci inteligent poți să ieși câștigător din această cursă pentru mașina second hand perfectă. Este ieftină, dar nu atât de ieftină încât să devină dubioasă și în plus ai un alt mare avantaj. Chiar dacă nu ai suma necesară pentru cumpărarea mașinii, poți apela la cei de la autorulotebucuresti și asta nu numai pentru a-ți căuta o mașină, dar și pentru a-ți da bani pentru cumpărarea uneia. Cam cât de bine sună asta? Eu zic că sună extraordinar. Este vestea pe care o așteptau mulți șofer. Îți ofer mai multe detalii.

Cei de la autorulatebucuresti.ro s-au gândit că toată lumea trebuie să-și permită să cumpere o mașină second hand așa că au implementat creditul cu DOBÂNDĂ 0%. Da, chiar așa este. Dacă nu crezi te poți convinge singur intrând pe site-ul lor. Cu doar câteva acte și 2-3 semnături poți avea mașina la care ai visat. Poți opta pentru credite de 6,12 sau 24 de luni, iar dacă spre exemplu optezi pentru un împrumut în valoare de 6.000 de Euro pe care să poți să-l achiți în 24 de luni atunci o să plătești lunar suma de 250 de Euro. Sună excelent pentru mine. Te scutește de plata integrală a mașnii și îți oferă răgaz.

În timp ce te bucuri de noua ta mașină poți începe treptat să plătești rata, iar toată lumea o să fie mulțumită. Persoana care a vândut mașina pentru că a reușit să o vândă, Autorulate București pentru că a intermediat excelent discuțile dintre cei doi și tu că tocmai ai o mașină la care ai visat de ceva vreme.

Un lucru este cert. Impactul pe care o să-l producă introducerea acestei opțiuni unice în România ete inimaginabil și o să fie vizibil în următorii ani. Oricum România este printre lideri atunci când vine vorba despre cumpărarea mașinilor second hand, acum vine mâna de ajutor de care avea nevoie mulți șoferi, iar lucrurile se îndreaptă în directția corectă.

Timpul tău este foarte prețios și astfel îți spun un secret: Pe site-ul lor poți vedea atât mașinile cât și informații despre creditare. Este simplu și rapid. Ai de ales între o mulțime de brand-uri consacrate în domeniul auto.

O asemenea inițiativă merită intens promovată pentru că este menită să-i ajute pe români, dar trebuie mers pas cu pas. Nu știu dacă România este în acest moment pregătită pentru așa ceva. Probabil că la început mulți nu o să fie conștienți de cât de important este o asemenea opțiune și cum le poate schimba viața într-un mod positiv.

Și vorba aia, dacă nu în România atunci unde? Un asemenea sistem n-ar funcționa prea bine spre exemplu într-o țară precum Korea de Sud pentru că find foarte bine dezvoltată atât economic cât și din punct de vedere al domeniului auto, coreeni preferă să meargă pe mâna mașinilor noi. Dar situația este total diferită în România, iar în acest moment suntem fruntași în topul țărilor cu cele mai multe mașini second hand cumpărate. Ceea ce nu e tocmai rău, dar mai avem nevoie și de autostrăzi, carburanți mai ieftini și condiții bune în trafic.

Spor la ales mașina perfectă pentru tine! 🙂

#SharingIsCaring
Written by Casian
Numele meu este Casian Șoneriu. Sunt blogger, jurnalist online și om foarte pasionat de marketing și fotbal. Scriu pe blog despre principalele mele pasiuni și când am ocazia nu ezit să o fac chiar în același articol.

Leave a Comment
Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.