Case Mexi, calitate, confort și siguranță pentru o viață întreagă. Da, da, ați citit bine. Puteți avea parte de toate acestea cu o singură condiție. Să intrați pe CaseMexi.ro și să-i contactați pe reprezentanții diviziei Mexi Group.

De îndată ce-i veți contacta, aceștia vă vor oferi toate detaliile cu privire la proiectele de case pe structură metalică. După ce le veți afla, cu siguranță veți spune: DA, îmi doresc o casă pe structură ușoară Mexi.

Specialiștii Mexi produc structuri metalice ușoare care pot fi folosite la realizarea diverselor construcții: case, depozite, hale industriale.

Pe lângă avantajele care țin de construcția casei, există un alt avantaj important care vă determina să alegeți Mexi. Casele Mexi pot fi plătite în rate, simplu și rapid. Rata este pe o perioadă de 30 de ani.

Tipuri de proiecte realizate de Case Mexi

 • Case parter
 • Case cu mansardă
 • Case cu Etaj
 • Case MICI sub 120 m2
 • Case MEDII între 120-160 m2
 • Case MARI peste 160 m2

Alegerea vă aparține. Însă, rețineți! Indiferent de proiectul ales, cu Case Mexi veți avea parte de calitate, confort și siguranță.

Toate proiectele Mexi sunt proiecte de case moderne, create special pentru cei care își  doresc de foarte mult timp o casă spațioasă, rezistentă, eficientă din punct de vedere termic.

Posibilitatea de a trăi într-o casă spațioasă, mai ales când familia este numeroasă, este extraordinară. De asemenea, șansa de a locui într-o casă spațioasă, dar eficientă din punct de vedere termic este cu adevărat un mare plus.

Vremurile în care trăim determină oamenii să-și facă case mici, care să nu implice un cost ridicat al agentului termic. De multe ori renunță la visul de a avea o casă spațioasă, fiindcă sunt conștienți că nu își permit să dea foarte mulți bani pe factura de energie termică.

Casele Mexi le oferă acum șansa de a nu mai renunța la visul lor, fiindcă Case Mexi reprezintă calitate și confort. Nicăieri nu este mai bine ca acasă cu Case Mexi. O casă cu pereți tip Mexi  dispune de o foarte bună izolație, pierderea de căldură a acestui sistem este mult mică decât în cazul construcției de cărămidă tencuită pe ambele părți cu polistiren de 10 cm.

Totodată, dorințele și cerințele clienților sunt respectate, proiectele putând fi modificate după cum doresc aceștia.

Cu toate acestea, un proiect Mexi este dus la bun sfârșit în trei luni de zile, dacă totul merge conform planului. Este posibil acest lucru deoarece structurile metalice Mexi sunt prefabricate. Profilele sunt etichetate și sunt preasamblate cu ajutorul unor șuruburi speciale.

Simplu, rapid și eficient, în orice anotimp. Vă puteți muta în casă nouă mai repede decât vă așteptați. Sistemele uscate de construcție pot fi montate chiar și iarna, când este frig.

Casele Mexi au multe alte avantaje. Le puteți afla intrând pe CaseMexi.ro. Vă vor plăcea și vă vor pune pe gânduri. Până intrați voi pe site, iată care sunt etapele Caselor Mexi pe structură metalică ușoară:

Obținerea autorizației de construcție. Primul pas pe care trebuie să-l faceți este să întocmiți o serie de documente (certificat, autorizație de construire care conține avize și acorduri de la apă și canal, mediu, studiu geotehnic).

 • Realizarea proiectului tehnic. Pe baza programelor speciale trebuie făcut proiectul tehnic casei.
 • Executarea fundației.  Fundația poate fi executată de către beneficiar sau de către un partener Mexi, respectând planul tehnic care este eliberat de compania Case Mexi.
 • Montarea structurii și placarea exterioară. Odată fundația uscată se trece la construirea casei.
 • Așezarea învelitoarei pe acoperiș. După ce se montează plăcile, trebuie pusă pe acoperiș o folie anticondens peste care se așază riglele de suținere a țiglelor.
 • Efectuarea izolației interioare și exterioare. La realizarea izolației interioare se poate folosi vată bazaltică de mare densitate sau spumă poliuretanică. La cea exterioară se folosește polistirenul expandat de 100mm.
 • Trasarea și introducerea instalațiilor electrice și sanitare. Odată realizată izolația în interiorul pereților se introduc cablurile electrice și țevile pentru instalațiile sanitare.
 • Finisaje interioare. În interior, peste profilele de rezistență se poate aplica o folie anticondens aluminizată. Peste această se montează două straturi de gips carton.

Și uite așa, în trei luni casa Mexi este finalizată și predată la cheie proprietarului nerăbdător. Și voi puteți fi proprietarii unei astfel de case. Îndrăzniți să visați! Case Mexi vă îndeplinește visul, oferindu-vă calitate, confort și siguranță!

 

#SharingIsCaring
Written by Casian
Numele meu este Casian Șoneriu. Sunt blogger, jurnalist online și om foarte pasionat de marketing și fotbal. Scriu pe blog despre principalele mele pasiuni și când am ocazia nu ezit să o fac chiar în același articol.

Leave a Comment
Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.