Salut, n-am mai postat de ceva vreme pe blog și am zis că e timpul să o fac din nou. M-am cam săturat de articolele clasice despre fotbal și probabil și voi la fel așa că încep o serie nouă despre pariuri. 5 ponturi pe numele ei și este gândită special pentru cei care iubesc statisticile și pariatul responsabil. Că nah, niciodată nu strică să câștigi 200 de lei pe vreo 10 lei. 🙂

Avem un weekend greu, dar frumos. Cu multe meciuri tare și surprize care se arată la orizont. Și zic să nu pariem ”solist” că nu e de bine. Ați văzut cum Bayern, Real și Barcelona s-au ocupat de surprize în ultima vreme. Așa că iată primele 5 ponturi ale seriei: 

1. AS Roma – Lazio –> Plus 10,5 cornere (1,90)
2. Leverkusen – Dortmund –> Ambele echipe marchează și +2,5 (1,85)
3. Lyon – Nantes –> Ambele echipe marchează și +2,5 (2,25)
4. Chelsea – Liverpool –> Pauză sau Final X (1,62)
5. Real Madrid – Atletico –> Cartonaș roșu în meci (2,70)

Acestea sunt ponturile mele. Ultimul e mai riscant, dar și dacă iese, vorba aia. 🙂 Să vedem! Opțiunile de pariere sunt de la Fortuna. Acolo găsești PSF, ambele marchează și +2,5 și restul. Nu e foarte diferit față de Casa Pariurilor de exemplu.

Aștept să-mi spuneți în secțiunea de comentarii care este părerea voastră și dacă o să riscați 10 lei pe ponturile de mai sus. Succes! 🙂

 

#SharingIsCaring
Written by Casian
Numele meu este Casian Șoneriu. Sunt blogger, jurnalist online și om foarte pasionat de marketing și fotbal. Scriu pe blog despre principalele mele pasiuni și când am ocazia nu ezit să o fac chiar în același articol.

Leave a Comment
Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.