Jocuri

Vă salut pe toți. Știu că n-am mai scris de ceva vreme un articol 100% serios, dar promit că mă apuc de muncă. Astăzi o să vorbim despre un subiect pe care poate că mulți o să-l considerați ”sensibil”, iar pentru unii o să fie foarte interesant. Vă las pe voi să alegeți. Așadar vorbim despre pariuri, cazinouri online și altele. Pe scurt diferențele dintre jocurile de noroc online și cele offline, alea ”true”.

Zilele acestea căutam pe internet bonus cazino din România. Nu de alta, dar îmi doresc să învăț mai multe despre această zonă. Nu se știe niciodată când poți dezvolta un business în această zonă. Pentru mine exemplul perfect este al celor de la Baum care sunt din zona mea. Eu sunt din Mediaș, iar eu au sediul la Dumbrăveni. Și s-au dezvoltat extrem de mult în ultimii ani și e chiar pe undeva surprinzător pentru mine.

Nu sunt foarte familiarizat cu jocurile de noroc, dar pot face diferența între jocurile online și cele offline. Atunci când vorbim despre pariuri, cu siguranță merg pe mâna jocurilor online. Îmi plac casele de pariuri care au opțiunea de cash out așadar îți poți asigura mai ușor.

Unde mai punem că au casele de pariuri câte un bonus de bun venit de rămâi mut. Termenii și condițile diferă în funcție de casa de pariuri pe care o alegi. Poți să-ți folosești respectivul bonus fie pentru a te juca la ruletă sau la pariuri.

De fiecare dată când intru pe un site de pariuri sportive verific cotele pentru a vedea pe ce meciuri să joc. Am însă un prieten care intră pe aceste site-uri pentru zona de gambling. Și are de unde alege. Sunt o mulțime de jocuri care de care mai atractive pe care le poți alege. De la Sizzling Hot la altele.

Acum este la modă să pariezi pe tenis. Performanțele obținute de Marius Copil și Simona Halep atrag atenția spre sportul alb așa cum este el cunoscut. În plus, și baschetul din NBA a devenit atractiv, dar este bine cunoscut faptul că jocurile de noroc și mai precis păcănelele au fost tot timpul la modă în România și mai ales acum după ce totul este online. Este mult mai comod să te joci de acasă. Poți lua pauză când dorești și nu ești presat de alții care stau la coadă în spatele tău ca să se joace la rândul lor.

Poți câștiga sume considerabile online și poți să ai banii direct pe card într-un timp foarte scurt. Eu sunt de părere că este mult mai ok să te joci online. Mai comod și mai eficient pentru că nu-i așa, timpul înseamnă bani. Această zicală se aplică chiar și în zona de pariuri.

Am uitat să vorbesc despre pariatul live pe evenimente sportive, dar toate la timpul lor. Revin cu un alt articol în care promit să împărtășesc și câteva ponturi pentru meciurile importante din Europa. Și poate vorbim câte ceva și despre super meciul dintre Barcelona și Real Madrid că tot e partida care împarte planeta în două.

#SharingIsCaring
Written by Casian
Numele meu este Casian Șoneriu. Sunt blogger, jurnalist online și om foarte pasionat de marketing și fotbal. Scriu pe blog despre principalele mele pasiuni și când am ocazia nu ezit să o fac chiar în același articol.

Leave a Comment
Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.