Obiective

Hai salut, știu că nu ne-am mai citit de ceva vreme nici aici pe blog și nici în vreo altă parte, dar o să caut rapid o scuză pentru asta. Parcă durează maxim 5 secunde să găsești o scuză pentru orice chestie.

Dacă tot am trecut în 2k19 cum le place hipsterilor să spună, am decis să fac o listă cu obiective pentru acest an. Nu de alta, dar dacă o să fie aici pe blog o să pară mai oficială toată chestia și poate mă responsabilizez și eu mai mult.

Să fie un fel de TOP 5 obiective pentru 2019. Încerc să sar peste obiectivele de toate zilele gen să devin milionar peste noapte sau să mă trezesc pe o plajă de prin Bali, că nah, astea le dorim cu toții. 🙂

„THE LIST”

  1. More on blog! O să încerc să postez de două ori pe săptămână pe blog și la fel, o să încerc să readuc aici seria de interviuri care era destul de apreciată și poate chiar seria #istoriavinde pe care am cam lăsat-o în paragină.
  2. Permisul de conducere is a must! Băi m-am apucat o dată, dar l-am lăsat baltă. Nu mă întrebați de ce. Pur și simplu am fost prea leneș și am considerat că aveam alte priorități la momentul respectiv. În 2 luni promit să pun burta pe carte la figurat și să iau permisul.
  3. Să citesc mai mult! Aveam o perioadă în care citeam zilnic. Cărți despre marketing, business și dezvoltare personală, dar și despre sport. Vreau să revin la vechiul obicei și să citesc vreo 20 de pagini pe zi. Hai că se poate!
  4. Să ofer 110% în tot ceea ce fac! Tot timpul mi-a plăcut ca atunci când fac ceva de care sunt pasionat să ofer ceva în plus. Problema e că în 2018 am fost destul de leneș, iar acest lucru m-a tras vizibil în jos. Nu o să dau vina pe nu știu ce factori exteriori, dar cu siguranță vreo firmă din străinătate e de vină…
  5. Să fac mai multe cadouri! Știu că ăsta nu e chiar genul ăla de obiectiv clasic, dar se pune. Vreau ca în 2019 să fiu mai atent la nevoile celor din jur și să le aduc un zâmbet pe față.

Astea sunt cele 5 obiective mărețe. Normal că mai am și alte obiective mai mici gen să mai lucrez la 2-3 site-uri cum sunt cele pe care le-am făcut pentru Ion Alexandru sau Bogdan Socol. Să merg la câteva meciuri ale Gazului și să mai dau vreo 5 kg jos, dar astea sunt detalii my friends.

Cam atât cu acest articol. Nu este chiar cel mai lung, dar sunt în revenire de formă. Închei cu promisiunea că ne auzim citim săptămâna viitoare pe marți așa, iar vineri urmează alt articol. Stați pe aproape! #OvidiuBălan

 

#SharingIsCaring
Written by Casian
Numele meu este Casian Șoneriu. Sunt blogger, jurnalist online și om foarte pasionat de marketing și fotbal. Scriu pe blog despre principalele mele pasiuni și când am ocazia nu ezit să o fac chiar în același articol.

Leave a Comment
Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.