Astăzi pe blog abordăm un altfel de subiect. Vorbim despre antreprenoriat și planuri de viitor. Despre Planified.ro și cum am ajuns să cred cu adevărat într-un proiect care la început nu părea foarte strălucitor.

Planified este fondat de prietenul Sergiu Bungărdean. Un tânăr de 22 de ani din Târgu-Mureș cu care am foarte multe în comun. Ca să vezi cum e cu online-ul ăsta, eu și Sergiu am intrat prima dată în contact acum aproximativ un an când Sergiu a cumpărat un articol de la mine. Apoi am mai ținut legătura, am mai colaborat. Și el este pasionat de fotbal, iar lucrul ăsta ne leagă într-un fel.

Acum vreo lună vorbeam tot despre un advertorial și Sergiu vine cu o întrebare care probabil a schimbat totul: ”Și unde ai de gând să mergi la facultate”? Ok, să vă explic. Eu am terminat anul trecut, dar nu am luat niciodată în calcul să merg la facultă. Nu e de mine pur și simplu. Eu sunt mai rebel, cum spunea un fost coleg de la PRO TV. Și i-am explicat asta pe scurt și lui Sergiu. El e în aceași situație. 

După două zile mă trezesc cu un mesaj: ”Vrei să lucrăm împreună la proiectul ăsta”? Bine, mesajul vă dați seama că era mai lung, dar eu doar atât am citit și apoi am scris un mare ”DA”. Pentru că n-am nimic de pierdut. Planified este un proiect de mare viitor și Sergiu este omul perfect pe care pot să-l storc de informații. De ce să nu te bagi în ceva care poate să-ți aducă în timp atât bani cât și o mulțime de cunoștințe. Plus că e mai simplu să lucrezi cu prieteni. Vă înțelegeți voi cumva! 🙂

Am zis că n-are rost să vă explic eu ce înseamnă Planified, așa că l-am rugat pe Sergiu să-mi acorde un scurt interviu. Asta așa, să înțelegeți mai bine cam ce avem de gând să facem cu micul nostru proiect care sperăm să crească mare în următoarele luni.

1. Ce este si cu ce se ocupa Planified.ro?

Planified este ca un târg de evenimente online unde găsești rapid locație și furnizori de servicii pentru evenimentul tău. Misiunea noastră este să conectăm persoanele aflate în căutare de furnizori de servicii sau locație pentru un anumit eveniment într-un mod plăcut, simplu și transparent.

2. Ce urmeaza pentru Planified în urmatoarele 3 luni?

Întrebarea aceasta este una foarte bună, deoarece pentru Planified chiar urmează să se întample lucruri importante. Să fiu mai exact, vom lansa la începutul lunii viitoare o campanie de crowdfunding în care avem ca și obiectiv suma de 20.000 de euro.

Vrem să accelerăm dezvoltarea produsului, iar aici mă refer la aplicații mobile Android & iOS, dar și să investim în resurse umane pentru a oferi clientilor și proprietarilor de afaceri suport în întreg procesul de colaborare dintre aceștia.

3. De ce sa aleaga fotograful George din Targu Mures spre exemplu să-și încarce profilul pe Planified și de ce să-mi organizez evenimentul cu ajutorul acestei platforme?

Începem cu prima intrebare.

Fotograful George are nevoie de două lucruri: clienți și expunere. Clienții sunt deja pe Planified, căutându-și fotograf, deci e normal ca și George să-și dorească să fie acolo, mai ales că o poate face în mod gratuit.

După cum am spus și mai sus, pe lângă clienți, George are nevoie și de expunere. Haide să spunem că Andrei află de la Maria de doi fotografi: George și Ionuț. Andrei începe apoi să caute informații pe internet despre George și Ionuț să vadă cu care dintre ei merită să lucreze. Dacă George este înregistrat pe Planified și are profilul vizibil pe site, automat are un avantaj în ochii lui Andrei față de Ionuț, cel care pe lângă o pagina de Facebook nu are nimic și e cam greu să dai de el în mediul online.

Indiferent că află sau nu de un fotograf de pe Planified, clientii folosesc site-ul și ca un loc de validare al acestora, nu doar ca să-i găsească.

Cam asta înseamnă Planified, v-a explicat Sergiu foarte bine unde dorim să ducem acest proiect. Dacă ești omul care aduce plus valoare unui eveniment, te așteptăm pe Planified.ro, iar dacă ai un eveniment în perioada următoare, oamenii potriviți îi găsești tot pe site-ul nostru.

#SharingIsCaring
Written by Casian
Numele meu este Casian Șoneriu. Sunt blogger, jurnalist online și om foarte pasionat de marketing și fotbal. Scriu pe blog despre principalele mele pasiuni și când am ocazia nu ezit să o fac chiar în același articol.

Leave a Comment
Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.