Hai că despre asta nu cred că am scris vreodată pe blog, dar pentru că mă bucur atât de mult că am scăpat de zăpadă am zis că e musai să scriu un articol despre costume de baie. Practic este un articol dedicat în mare parte, dar am găsit o metodă prin care să atrag și domnii. Just wait! 😀

Vara este anotimpul meu favorit din mai multe motive, iar unul dintre ele este faptul că pot merge la mare. În Spania, cum fac aproape în fiecare an. Dar pentru mine e mult mai simplu să mă pregătesc pentru vară. Doamnele în schimb au un întreg ritual.

Loțiune de corp pentru evidențierea bronzului, apoi e musai să ai cel mai interesant prospop de plajă, dar treaba grea începe atunci când cauți costumul de baie. Și pare simplu să cauți costume de baie 2019 pe Google, dar lucrurile sunt mai complicate decât par. O mulțime de variante și prețuri diferite încât probabil această simplă căutare o să dureze lejer 2-3 ore.

Dar sunt aici ca să vă ușurez munca. Cei de la plaja.biz vin cu super reduceri de până la 40%. Și iată ăsta-i principalul motiv pentru care merită să te pregătești din timp pentru orice. Prinzi reduceri excelente și reușești să economisești o sumă consistentă de bani. Nu sunt eu vreun specialist în acest domeniu, dar prețul de 79 de RON pentru un costum de baie mi se pare unul excelent.

Și acum vine partea în care am spus că o să-i fac atenți și pe domni. Las mai jos câteva fotografii de pe site-ul lor ca să vă convingeți singuri de cele spuse mai sus. Atenție sporită la costume, da? 😀

Written by Casian
Numele meu este Casian Șoneriu. Sunt blogger, jurnalist online și om foarte pasionat de marketing și fotbal. Scriu pe blog despre principalele mele pasiuni și când am ocazia nu ezit să o fac chiar în același articol.

Leave a Comment
Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.