Hai că era timpul să mai scriu câteva rânduri și despre fotbal pe blogul ăsta. Că prea m-am dus pe zona de business și am zis că na, trebuie să nu uit de unde am plecat. Și am plecat de la fotbal. Și clar am despre ce să scriu. S-a jucat CFR – FCSB, dar n-a fost deloc vreun super meci. Pe scurt, n-ai pierdut nimic dacă nu te-ai uitat.

CFR a făcut ce știe mai bine, iar FCSB n-a făcut mai nimic. S-au apărat vitejește băieții lui Petrescu, iar cei ai lui Teja n-au avut deloc idei. Și când te gândești că una dintre cele două echipe o să fie campioana acestei țări îți vine să urlii.

În plus, am avut azi o surpriză. Știm cu toții că meciul serii a fost cel despre care am scris mai sus, dar am văzut cum Gaz Metan și Voluntari au oferit o super partidă în Play-Out. Gaz Metan s-a impus cu 2-1 și ajunge la a 5-a victorie consecutivă în Liga 1. Tare, nu? La un moment dat îl cam contestau oamenii pe Edi Iordănescu. Vorbeam acum aproximativ o lună cu un prieten despre echipă și i-am spus că trebuie ca fanii să fie mai răbdători cu Edi. E un antrenor care chiar știe fotbal, dar are nevoie să cunoască bine lotul. Și iată-ne acum, toată presa vorbește despre minunea din Play-Out și oamenii din Mediaș își pun mari speranțe în Iordănescu.

Prin Europa lucrurile sunt cam clare în majoritatea campionatelor tari. Barcelona e campioană în Anglia, PSG în Franța, iar Juventus în Italia. City și Liverpool se mai bat în Anglia, iar Dortmund și Bayern în Germania. Eu unul pariez pe City în Anglia și Dortmund în Germania. Ne citim din nou la finalul sezonului și vedem dacă am avut sau nu dreptate.

Am mai cochetat și eu cu pariurile sportive. Nu strică să riști o sumă mică o dată la ceva timp, mai ales dacă ești chiar pasionat de fotbal. Din câte am observat în ultima perioadă, sunt foarte la modă jocurile de noroc, mai precis jocurile de tip cazino. Mai ales, Book Of Ra. N-ai auzit de ”cartea” asta? Nici eu până nu de mult. Dar sunt aici să-ți explic ce și cum.

Book Of Ra este un joc popular Novomatic și dacă o să mergi într-un cazino care se respectă, o să vezi cel puțin un jucător încercând să dea lovitura pe acest joc. Eu unul prefer să rămân la fotbal și să nu-mi arunc banii pe fereastră, dar poate tu ai o opțiune mai bună. 😀

#SharingIsCaring
Written by Casian
Numele meu este Casian Șoneriu. Sunt blogger, jurnalist online și om foarte pasionat de marketing și fotbal. Scriu pe blog despre principalele mele pasiuni și când am ocazia nu ezit să o fac chiar în același articol.

Leave a Comment
Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.