Nici nu știu dacă articolul ăsta e pamflet sau nu. Că e și de râs, dar și de plâns. E mai mult un story time. Genul ăla de chestie care ar face furori pe Youtube, dar printre bloggeri nu e tocmai o chestie obișnuită.

Acum câteva zile, mă sună Sergiu ca să discutăm despre Planified. Și bine că am apucat să discutăm prima dată despre proiect pentru că apoi m-a lovit cu o serie de informații care pur și simplu nu m-au mai lăsat să mă concentrez. M-a luat ușor și mi-a zis că a găsit un business interesant. Normal că am fost doar ochi și urechi, dar lucrurile au luat o întorsătură interesantă.

”Mi-a apărut pe Facebook o reclamă de la o firmă de pompe funebre de la mine din Mureș. Băi și textul e cel puțin interesant. Pe lângă faptul că ăștia m-au targetat pe mine la genul ăsta de business. Nu e ca și cum sunt prea aproape să folosesc servicii de genul, dar na.”

Mai sus e screenshot-ul reclamei respective. În primul rând că acel TotCeIubesc e scris legat, dar hai să trecem peste asta. Apoi ne-am întrebat, băi dar cine-s ăștia de la Tot Ce Iubesc de recomandă ei chestii. Că părea tot mai cringe treaba. Eu prima dată am crezut că e ceva de genul ”Mereu Aproape” și abordează cazuri de genul ”copilașii din baltă, din întuneric, de oriunde”, dar când am văzut reclama asta m-am convins că vorbim de o firmă serioasă.

Nu m-am putut abține și la recomandarea lui Sergiu am zis că trebuie neaparat să intrăm pe site-ul celor de la Tot Ce Iubesc. Site-ul e un fel de Planified pentru business-uri. În primă fază, nimic special. Dar apoi….

La fiecare 10 secunde te ”agresează” cu ”loghează-te în contul tău”. Băi, dar nu am cont și nici nu vreau să-mi fac. Nu-mi mai afișa mesajul ăla, că o să înnebunesc. La fiecare 5 secunde! 🙁

Eu sunt bine. Sergiu și-a făcut și cont! Cât de departe să mergi? :))

Și am văzut că sunt firme care plătesc o grămadă de bani ca să fie pe site. Ceea ce nu e tocmai rău. Marketing, business, chestii. Eu unul nu mi-aș înscrie firma acolo, nu de alta, dar probabil nu mi-aș scoate banii niciodată, dar să trecem peste.

Ei zic că implementează un sistem de ”Listing Directorial” pentru firmele din România. Probabil sunt eu prost, dar e pentru prima dată când aud de așa ceva.

Partea amuzantă abia acum vine. N-am mai auzit un nume de firmă mai interesant în viața asta. Nagy & Nagy In Omnia Paratus se numește firma de care aparține Totceiubesc.ro. Cam cât de tare e asta? Știu că In Omnia Paratus înseamnă ”Gata pentru orice” sau cel puțin așa mă păcălește pe mine Google, dar totuși, cum să pui un asemenea nume firmei? 😀

Asta nu e tot…

Ai vrut să ieși de pe articol? Mda, probabil că te-am plictisit până acum, așa că vin cu o nouă bombă. Am zis să ne uităm mai atent și pe Facebook și am găsit o chestie funny rău. Apropo, la ce te duce gândul când auzi Tot Ce Iubesc? Scrie-mi în comentarii răspunsul.

Oamenii ăștia cred că e vorba despre vreun site dubios de matrimoniale. Vor doar să-și găsească jumătatea, nu să apeleze la servicii de pompe funebre sau chestii de genul. Dar nici nu poți să-i condamni, că până la urmă…”Tot Ce Iubesc”? Hmm…

Pe Facebook au vreo 6 mii și ceva de like-uri, dar pe Instagram sunt puțini rău. Să zicem că sunt la început cu Instagram & others. Oricum, interesantă firmă. Și sper să le și meargă cu ceea ce fac. Poate băgăm și Planified pe site-ul lor și le dăm câteva sute de euro ca să ne promoveze. Calmează-te, Sergiu, era doar o glumă! :)))

În final vreau să vă imaginați cum e să lucrați pentru o firmă care se numește Nagy & Nagy In Omnia Paratus. Parcă e altfel când lucrezi la ei decât la Profi, Altex sau toate ciudățenile astea. Pana mea, ori lucrezi la un brand important gen Omnia Paratus ori te lași frate.

 

#SharingIsCaring
Written by Casian
Numele meu este Casian Șoneriu. Sunt blogger, jurnalist online și om foarte pasionat de marketing și fotbal. Scriu pe blog despre principalele mele pasiuni și când am ocazia nu ezit să o fac chiar în același articol.

Leave a Comment
Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.