Băi hai că am și o veste bună după ceva timp în care n-am știut dacă să scriu despre pariuri, fotbal, business sau orice altceva. Acum vin cu un articol care se vrea concret. 😀

Începând de astăzi, alături de Sergiu, ducem proiectul Planified.ro la faza următoare. Începem o campanie de strângere de fonduri pentru a putea oferii un loc de muncă part-time unui tânăr dedicat, care să ne ajute să ducem Planified cât mai sus. Pentru că proiectul ăsta chiar are o tonă de potențial și vom face tot ceea ce ține de noi să construim ceva de durată. Avem însă nevoie și de ajutorul vostru. Tocmai de-asta am creat și campania de strângere de fonduri.

Campania se desfășoară pe Sprijină.ro și poți dona atât prin SMS cât și cu cardul. Intenționăm să strângem suma de 12,000 de LEI și banii ăștia o să ne fie suficienți pentru un angajat nou timp de 6 luni în regim part-time. Că na, târg de evenimente cu prea puțini angajați nu sună prea bine.

Nu-i deloc greu, trebuie doar să vrei. 😀 Apropo, cei care donează pentru Planified intră automat în concurs pentru o ședință foto gratuită alături de prietenul Bogdan Nicolae. Că așa-i frumos, să oferi ceva în schimb oamenilor care își pun banii în joc pentru acest proiect.

Nu o să dau copy-paste cuvintelor folosite pe Sprijina.ro pentru descrierea proiectului, dar o să las AICI un link unde o să găsești cam tot ce ai nevoie.

În caz că ai nevoie de mai multe informații, ne găsești pe Facebook unde suntem 24/24 sau pe site – www.planified.ro.

#SharingIsCaring
Written by Casian
Numele meu este Casian Șoneriu. Sunt blogger, jurnalist online și om foarte pasionat de marketing și fotbal. Scriu pe blog despre principalele mele pasiuni și când am ocazia nu ezit să o fac chiar în același articol.

Leave a Comment
Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.