Era și timpul să pun ceva proaspăt pe blog așa că m-am gândit să fac o trecere ”subtilă” de la fotbal la bussines. Și vorbim azi despre o afacere în plină dezvoltare care încet, dar sigur devine un nume important în industria de travel din țara noastră.

Cei de la Hello Holidays și-au început călătoria în 2007 cu doar doi angajați și oferte interesante. Primul autocar l-au cumpărat doi ani mai târziu și de aici putem învăța că un business stabil se construiește pas cu pas. Nu poți face business fără inovație așa că în 2010, cei de la Hello Holidays s-au gândit să introducă mini-circuitele cu sejur, o raritate în țara noastră până la momentul respectiv.

În 2012 urmează să fie cumpărate încă o serie de autocare și viitorul suna bine pentru cei de la Hello Holidays. 3 ani mai târziu, o nouă inovație. Începe proiectul ”O zi cât o vacanță” ”Lansăm un proiect de suflet, un concept unic, pe care îl regăsești și astăzi la noi! Te ducem să petreci o zi cât o vacanță pe meleagurile României sau ale Bulgariei. Să evadezi pentru o zi din cotidian, să descoperi frumusețile neaoșe și bulgărești”. Cuvintele mele erau pur și simplu în plus așa că am decis să-i citez pe reprezentanții firmei pentru a înțelege mai bine acest concept.

2016 – Mutatul în casă nouă și cumpărarea de noi și noi microbuze și autocare, iar Olanda, Italia și Capitalele Balcanice intră în oferta firmei. 2017 a fost anul unei mari petreceri. Business-ul a crescut mare și a împlinit 10 ani. 😀

În 2019 cei de la Hello Holiday continuă să se dezvolte și o să citești în continuarea articolului care sunt cei mai noi membrii ai familiei!

Acum că ți-am făcut o scurtă descriere a business-ului vreau să-ți spun care este principalul motiv pentru care am scris acest articol. Vreau să te anunț că prietenii de la Hello Holiday și-au îmbogățit flota cu două autocare tare interesante.

SETRA S 516 HD

Acest autocar de 55 de locuri a fost cumpărat de cei de la Hello Holidays la data de 9 mai din Ulm, Germania de la cea mai bună fabrică de autocare. Fiecare scaun are priză USB proprie, autocarul dispune de convector de încălzire pe pereții laterali și instalație de climatizare pe culoar, iar siguranța este pe primul loc. Las mai jos câteva imagini pentru a te convinge singur de frumusețea acestui autocar.

 

SETRA S 519 HD

Acesta este ”băiatul mai mare”. Are 63 de locuri și a fost cumpărat puțin mai târziu decât Setra S 516. Mai precis la data de 15 mai de la aceași firmă din Ulm și în ciuda faptului că este mai încăpător, asta nu înseamnă că s-a făcut rabat de la calitate și atenție la detalii. Dispune de priză USB proprie la fiecare scaun, climatizare de cel mai înalt nivel și un design rar întâlnit la un autocar atât de încăpător.

Imaginile vorbesc de la sine! Vrei mai multe detalii despre cei de la Hello Holidays? Găsești atât pe pagina de Facebook cât și pe site. Aștept să-mi spui în secțiunea de comentarii în ce destinație interesantă ți-ar plăcea să mergi alături de cei de la Hello Holiday și de ce. 😀

 

#SharingIsCaring
Written by Casian
Numele meu este Casian Șoneriu. Sunt blogger, jurnalist online și om foarte pasionat de marketing și fotbal. Scriu pe blog despre principalele mele pasiuni și când am ocazia nu ezit să o fac chiar în același articol.

Leave a Comment
Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.