CLT Medias Seara de Film

Consiliul Local al Tinerilor din Medias organizeaza a treia editie a proiectului „Seara de film”. In 27 si 28 iunie sunteti asteptati pe terasa City Hall Lounge pentru a urmarii urmatoarele doua proiectii cinematografice: 

  • Filmul de actiune „Nerve” 
  • Comedia „Johny English” 

Programul fiecarei seri incepe la ora 20:00, iar intrarea este libera. Editia a treia a „Serii de Film“ are si o componenta caritabila, membrii CLT Medias dorind sa vina in sprijinul proiectelor desfasurate de catre Asociatia „Sfantul Casian“. In acest sens, pe timpul desfasurarii proiectiilor vor fi amplasate cutii speciale, unde se pot face donatii pentru beneficiarii asociatiei.

PS: Nu uita sa confirmi prezenta prin intermediul evenimentului creat pe Facebook. 😀

Written by Casian Soneriu
Saut, Casian Șoneriu sunt și îți mulțumesc că ai intrat pe blogul meu. Sunt blogger de 6 ani, ca să vezi ce trece timpul. În plus, cochetez cu antreprenoriatul, sunt jurnalist și marketer și mă mândresc cu faptul că fac ceea ce mă pasionează. Lucru pe care te îndemn să-l faci și tu pentru o viață mai fericită! Și nu uita, poți obține succesul (indiferent ce înseamnă succes pentru tine) prin multă muncă și dedicare.

Leave a Comment
Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.