Octavian Popa Calotă - FOTO: Tribuna.ro

CSM Mediaș a reușit un transfer important în zilele trecute, iar cum n-am mai realizat de o bună bucată de timp un interviu pe acest blog, când am văzut că Octavian Popa Calotă a ajuns la Mediaș am zis că este momentul perfect pentru un nou interviu.

Calotă are 34 de ani, iar în sezonul trecut a evoluat în Liga Națională de Baschet pentru SCM Timișoara. Acesta este născut la Sibiu, iar pe lângă BC CSU Sibiu, a mai evoluat la Pitești.

O să poți vedea în continuare care sunt principalele motive pentru care a venit la CSM, care este obiectivul echipei și alături de cine i-ar plăcea să joace la Mediaș.

1. De ce ai ales Mediașul?

Au fost mai mulți factori care m-au făcut să aleg Mediașul, dar principalele sunt antrenorii Dan și Mihai Popa alături de care îmi doream să lucrez și apropierea de casă și de familie. M-am gândit mult înainte să iau această decizie.

2. Crezi că echipa are forța de a promova în primul eșalon? 

Este prematur să-mi dau cu părerea despre ce poate să îndeplinească echipa în acest an competițional. Cert este că luăm totul pas cu pas. Se încearcă clădirea unei echipe competitive în limita posibilităților.

3. Cum era acum 6-7 ani când jucai împotriva Gazului Metan?

Îmi aduc aminte că era o atmosferă fantastică. Mi-ar plăcea să văd în viitorul apropiat o atmosferă asemănătoare și la partidele CSM-ului. Mediașul se bătea la trofee an de an. Orice echipă pășea pe parchetul sălii din Mediaș știa că trebuie să se autodepășească pentru a putea pleca câștigătoare. Pentru mine a fost întotdeauna un sentiment plăcut să joc contra Mediașului deoarece am primit un respect necondiționat din partea fanilor cărora le mulțumesc pe această cale.

4. Cum l-ai descrie pe baschetbalistul Octavian Calotă pentru publicul din Mediaș?

Jucător experimentat care își ia munca în serios și dă totul pentru echipă.

5. Care sunt principalele tale obiective în tricoul CSM-ului?

În primul rând îmi doresc să mă acomodez cât mai repede. Vreau să ajut echipa să câștige cât mai multe meciuri posibile. De asemenea vreau să pot influența tinerii într-un mod pozitiv și să îi pot ajuta cu tot ce pot.

6. Ce fost coleg ți-ar plăcea să ți se alăture în proiectul de la Mediaș?

Mi-ar plăcea să joc alături de Titus anul acesta dacă este posibil. Am fost colegi la lotul național și cred că ne potrivim în joc pe lângă faptul că este un om deosebit.


Acesta a fost interviul cu Octavian Popa Calotă. O să mai urmeze și alte materiale de acest gen pe blog. Până atunci nu uitați că un nou sezon se apropie, iar echipa noastră va debuta în Cupă la Miercurea Ciuc la data de 5 Octombrie, iar returul este pe 9 la Mediaș. În prima etapă de campionat din 12 Octombrie primim vizita celor de la CSM Focșani și e musai să mergem la sală ca să-i susținem pe băieți.

Lasă în secțiunea de comentarii de mai jos sau pe Facebook un mesaj de bun venit pentru Octavian și o încurajare pentru echipă înainte de startul unui nou sezon. 🙂

Foto: Tribuna.ro

#SharingIsCaring
Written by Casian Soneriu
Saut, Casian Șoneriu sunt și îți mulțumesc că ai intrat pe blogul meu. Sunt blogger de 6 ani, ca să vezi ce trece timpul. În plus, cochetez cu antreprenoriatul, sunt jurnalist și marketer și mă mândresc cu faptul că fac ceea ce mă pasionează. Lucru pe care te îndemn să-l faci și tu pentru o viață mai fericită! Și nu uita, poți obține succesul (indiferent ce înseamnă succes pentru tine) prin multă muncă și dedicare.

Leave a Comment
Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.