Noi ăștia din Mediaș care iubim fotbalul ne tot mirăm de performanțele Gazului. Echipa e pe 3 în Liga 1 și se ia la trântă cu orice formație din România. Și se întreabă specialiștii pe la TV care-i secretul succesului la Mediaș.

Eu n-aș zice că e vorba tocmai de un secret, dar la cât de rar vedem proiecte serioase în (nămo)liga 1 este pe undeva normal să facem ochii cât cepele când FCSB și Dinamo sunt ultimele în campionat, iar Gaz Metan și Iași stau în coasta CFR-ului care vrea la masa bogaților în Ligă.

SERIOZITATE! Ăsta cred eu că e cuvântul perfect care poate descrie ce se întâmplă la Gaz Metan. De data asta se vrea și de data asta o să se și poată. Pentru că echipa asta o să ajungă fără doar și poate în play-off. Avem toate ingredientele pentru asta. Un antrenor ales cu cap, jucători buni, scouting la cel mai înalt nivel în Liga 1, iar despre gazon n-are rost să mai vorbim.

Normalitatea a devenit atât de ciudată în fotbalul din România încât ne mirăm ca proștii atunci când o vedem. E normal să-l lași pe un antrenor să-și facă treaba, e normal să ai fotbaliști cu salarii la zi, e normal să ai condiții pentru jucători și pentru suporteri.

Era normal ca la 40 de RON biletul cu FCSB să ai acces și la meciul cu Iași, dar să zicem că e un artificiu de marketing care a scăpat conducerii. Mă bucur să văd că poți mai nou să cumperi și online bilete. E un pas în față. Așteptăm și un magazin online serios, nu cel de la Joma cu prețuri umflate și clar un magazin fizic. Trebuie să arătăm cât mai des că la noi lucrurile se fac diferit.

Ieșirea oficială din insolvență este următorul pas important și încă 2-3 transferuri în iarnă n-ar strica. A fost tare amuzant că după meciul cu FCSB a vuit o parte din presă că Olaru și compania ascultau manele în vestiar. Cum își permite bă Olaru să asculte manele după ce a marcat în poarta viitoarei echipe.

Păi aproape că nu trebuia să marcheze, dar când Vlad îți face cadouri înainte de Crăciun profiți. Olaru a demonstrat că e profesionist și a jucat în acest meci și partea tare e că a făcut-o foarte bine. Nu vreau să-mi imaginez ce se spunea dacă își dădea autogol sau provoca un penalty.

Dar după un meci perfect, asta cu manelele în vestiar e cam singurul lucru de care te poți lega așa că hai să-i scuzăm pe domnii care au căutat senzaționalul. Bine, te-ai putea lega de multe lucruri dacă te cheamă Bogdan Argeș Vintilă și trăiești într-o bulă proprie. Că na, ați văzut cu toții că Gazu a avut noroc, iar meciul a fost tare echilibrat.

PS: Înainte de final vreau să spun doar că mă așteptam ca Gigi Becali să fie mai pe fază și să-i facă LIVE o ofertă lui Velisar. Nu-l scăpa nea Gigi, fă-ți vreo 4 echipe și fă performanță cu toate.

Fotbalul continuă să ne surprindă! 🙂 Spune-mi în comentarii sau pe Facebook părerea ta despre acest subiect. Hai Gazu! 😀

#SharingIsCaring
Written by Casian Soneriu
Saut, Casian Șoneriu sunt și îți mulțumesc că ai intrat pe blogul meu. Sunt blogger de 6 ani, ca să vezi ce trece timpul. În plus, cochetez cu antreprenoriatul, sunt jurnalist și marketer și mă mândresc cu faptul că fac ceea ce mă pasionează. Lucru pe care te îndemn să-l faci și tu pentru o viață mai fericită! Și nu uita, poți obține succesul (indiferent ce înseamnă succes pentru tine) prin multă muncă și dedicare.

Leave a Comment
Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.