Era musai să vină și acest articol pe #blog. Am făcut o reorganizare a blogului și am zis că trebuie să abordez mai multe subiecte de interes local, iar ăsta clar nu puteam să-l omit.

Știu, o să-mi spuneți că nu e Mediașul orașul ăla plin de restaurante din care să alegi cu greu vreo 3, dar eu am 3 locuri în care mănânc cel mai des și sunt curios voi ce îmi recomandați mai departe.

Casa Ardeleană

Ăsta e pe departe restaurantul meu favorit. Au mâncare bună, chelneri de treabă și o atmosferă tare relaxantă. Plus că nici nu-s eu genul ăla de client mofturos care să facă scandal dacă întârzie puțin mâncarea. Că dacă aș face asta de fiecare dată când mi-a întârziat mâncarea la un restaurant din Mediaș atunci aș avea interdicție mai peste tot.

E ca-n fotbal, arbitrii sunt oameni și mai greșesc. Așa e și aici. Chelnerii sunt oameni și nu pot să se împartă în 100 de direcții. Plus că dacă vrei mâncare tot timpul proaspătă trebuie să aștepți puțin.

Dar na, poți să te mulțumești și cu chestii congelate care se pun în tigaie și în 5 minute masa e servită. 🙂

Pizza Roma

Să vă zic sincer, Roma nu era în lista mea până să renoveze locația, dar mai nou am văzut că au modificat puțin și meniul și lucrurile se mișcă bine. Plus că locul arată excelent. Pizza de la ei a fost tot timpul pentru mine cea mai bună din oraș. Nu știu dacă doar eu am senzația asta, dar pizza din Mediaș este mai bună decât cea din alte țări sau chiar din alte orașe din România.

Am mâncat la Pizza Hut în București și m-am gândit că n-are ce să fie rău, doar e brand mare. Pizza a fost groaznică. Noroc că exista Trenta Pizza și era fix lângă blocul meu. Asta nu știu dacă e de bine sau nu. Să ai o pizzerie și o shaormerie fix lângă bloc…

Pizzeria Criss

Și Criss face parte din categoria ”old but gold” când vine vorba de locuri în care să mănânci în Mediaș. Au mâncare bună, dar merg acolo mai des vara pentru că îmi place terasa. Interiorul nu mă atrage foarte mult, dar oricum, e un loc care trebuia să fie pe această listă.

Să-mi spuneți în comentarii care-s restaurantele voastre preferate, unde mergeți să vă beți cafeaua și de ce în Mediaș nu există cultura mâncatului la restaurant fără să punem partea financiară pe primul plan. Aștept recomandări și păreri legate de cele 3 locuri pe care le-am ales eu.

 

#SharingIsCaring
Written by Casian Soneriu
La 20 de ani nu stiu daca sunt mai pasionat de fotbal sau de business si marketing, dar incerc sa practic putin din toate pentru ca daca faci ceea ce-ti place, fericirea sigur n-o sa te ocoleasca. Sunt jurnalist sportiv la PRO TV si marketer la Digital Tree Marketing. Lucrez cu firme si le ajut sa-si atinga adevaratul potential in online.

Leave a Comment
Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.