Buuun, ăsta-i un subiect mai delicat pe care am ales să-l dezbat aici în urma unei întâmplări care acum mi se pare amuzantă, dar în primă fază m-am enervat puțin. Hai să-ți zic contextul.

Mi-am făcut un cont nou pe Freelancer. Am uitat datele de logare de la cel anterior și am zis că nu strică să am un cont pe Freelancer căruia să-i acord atenție o oră sau două pe săptămână.

Bun. Mi-am făcut contul și apoi îmi vine notificare că pot beneficia gratuit timp de o lună de abonamentul Freelancer Plus care e vreo 12 dolari. Am zis că nu strică. Am timp o lună să văd dacă mișcă ceva sau nu.

Am primit vreo 2 mesaje de la potențiali colaboratori, dar momentan n-am ajuns la o înțelegere. În fine, asta e mai puțin important în această discuție.

Trece luna și mă uit pe card. Văd 50 de lei minus. Și m-am tot gândit de unde. Abonamentul de Netflix l-am plătit prin 9 așa că n-are cum să fie de acolo. Bine că am ING Home Bank și am putut monitoriza fiecare plată.

Și văd – 50 RON către Freelancer. Normal că m-am enervat. Nu pentru cei 50 de RON. Că na, e o masă în oraș. Mai dau și eu jos :)). Nu-i un capăt de lume.

M-am enervat pentru faptul că nu mi-au trimis nici măcar un mail cu 2-3 zile înainte să-mi expire cele 30 de zile de probă și să trec la plată.

Cei de la Netflix țin minte că au făcut-o, dar ăștia la Freelancer nu s-au obosit. Dacă îmi dădeau mail mai lăsam abonamentul încă aproximativ două luni, dar așa l-am șters imediat. Mi-au mai și dat un mesaj tare interesant. Vi-l pun aici ca să râdeți și voi puțin.

Am putea considera o greșeală teribilă faptul că nu mi-am pus un reminder. Ceva de genul: ”Luna viitoare pe 18 du-te și anulează naibii abonamentul ăla de la Freelancer”. Dar sunt în continuare încăpățânat și cred că putea să-mi lase și ei un mail. Așa au pierdut un potențial plătitor. Nu zic că plăteam încă un an, dar 2-3 luni sigur o făceam. Ca să testez lucrurile.

Asta a fost experiența mea cu Freelancer, dar sigur te-ai lovit și tu de așa ceva. Spune-mi în secțiunea de comentarii de mai jos sau pe Facebook povestea ta și hai să facem o dezbatere frumoasă. 🙂

PS: Poate n-ar strică să vă uitați puțin și la clipul de mai jos.

#SharingIsCaring
Written by Casian Soneriu
La 20 de ani nu stiu daca sunt mai pasionat de fotbal sau de business si marketing, dar incerc sa practic putin din toate pentru ca daca faci ceea ce-ti place, fericirea sigur n-o sa te ocoleasca. Sunt jurnalist sportiv la PRO TV si marketer la Digital Tree Marketing. Lucrez cu firme si le ajut sa-si atinga adevaratul potential in online.

Leave a Comment
Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.