Buuun, ăsta-i un subiect mai delicat pe care am ales să-l dezbat aici în urma unei întâmplări care acum mi se pare amuzantă, dar în primă fază m-am enervat puțin. Hai să-ți zic contextul.

Mi-am făcut un cont nou pe Freelancer. Am uitat datele de logare de la cel anterior și am zis că nu strică să am un cont pe Freelancer căruia să-i acord atenție o oră sau două pe săptămână.

Bun. Mi-am făcut contul și apoi îmi vine notificare că pot beneficia gratuit timp de o lună de abonamentul Freelancer Plus care e vreo 12 dolari. Am zis că nu strică. Am timp o lună să văd dacă mișcă ceva sau nu.

Am primit vreo 2 mesaje de la potențiali colaboratori, dar momentan n-am ajuns la o înțelegere. În fine, asta e mai puțin important în această discuție.

Trece luna și mă uit pe card. Văd 50 de lei minus. Și m-am tot gândit de unde. Abonamentul de Netflix l-am plătit prin 9 așa că n-are cum să fie de acolo. Bine că am ING Home Bank și am putut monitoriza fiecare plată.

Și văd – 50 RON către Freelancer. Normal că m-am enervat. Nu pentru cei 50 de RON. Că na, e o masă în oraș. Mai dau și eu jos :)). Nu-i un capăt de lume.

M-am enervat pentru faptul că nu mi-au trimis nici măcar un mail cu 2-3 zile înainte să-mi expire cele 30 de zile de probă și să trec la plată.

Cei de la Netflix țin minte că au făcut-o, dar ăștia la Freelancer nu s-au obosit. Dacă îmi dădeau mail mai lăsam abonamentul încă aproximativ două luni, dar așa l-am șters imediat. Mi-au mai și dat un mesaj tare interesant. Vi-l pun aici ca să râdeți și voi puțin.

Am putea considera o greșeală teribilă faptul că nu mi-am pus un reminder. Ceva de genul: ”Luna viitoare pe 18 du-te și anulează naibii abonamentul ăla de la Freelancer”. Dar sunt în continuare încăpățânat și cred că putea să-mi lase și ei un mail. Așa au pierdut un potențial plătitor. Nu zic că plăteam încă un an, dar 2-3 luni sigur o făceam. Ca să testez lucrurile.

Asta a fost experiența mea cu Freelancer, dar sigur te-ai lovit și tu de așa ceva. Spune-mi în secțiunea de comentarii de mai jos sau pe Facebook povestea ta și hai să facem o dezbatere frumoasă. 🙂

PS: Poate n-ar strică să vă uitați puțin și la clipul de mai jos.

#SharingIsCaring
Written by Casian Soneriu
Saut, Casian Șoneriu sunt și îți mulțumesc că ai intrat pe blogul meu. Sunt blogger de 6 ani, ca să vezi ce trece timpul. În plus, cochetez cu antreprenoriatul, sunt jurnalist și marketer și mă mândresc cu faptul că fac ceea ce mă pasionează. Lucru pe care te îndemn să-l faci și tu pentru o viață mai fericită! Și nu uita, poți obține succesul (indiferent ce înseamnă succes pentru tine) prin multă muncă și dedicare.

Leave a Comment
Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.