Să vedeți întâmplare. A apărut un nou candidat la prezidențiale și tipul părea chiar interesant. Dezinvolt și carismatic. Am zis să-l examinez.

Am stat, l-am căutat pe Facebook, pe Youtube, pe Google. Facebook avea de puțin timp, Youtube la fel și pe Google erau puține articole despre treaba asta. Normal că mi-a dat de bănuit deși în primă fază am zis că e 100% reală treaba și vreun milionar excentric își încearcă norocul în politică.

E amuzant tipul, dar era clar că ideile pe care le scoate în față nu pot să fie ale unui candidat real. Și am zis să-i scormonesc puțin site-ul că poate găsesc câte ceva.

Și na, cine s-ar putea uita la Termeni și Condiții pe site-ul lui? Eu! Păi în ultimul rând scrie clar: ”Acest site va este pus la dispoziție în scopuri informative iar personajul prezentat este fictiv.”.

Bun. Personajul e fictiv, dar nu toată lumea s-a prins de asta. Văd comentarii pe Facebook de genul: ”Toti promiteti luna de pe cer, dar cand va vedeti cu buzunarele umplute ati uitat de toate bai hotilor, ati furat tara asta si inca o mai furati. Huuuuooo”.

Am aflat între timp că acest Toma Corunt este defapt actorul Gabriel Constantin din Ploiești. Iar toată campania asta este pusă la cale de cei de la ROM. Ideea este genială, Chiar foarte bună și o să fie tare interesant când o să iasă în față cei de la ROM cu treaba asta. Bine, surpriza cea mai mare ar fi să nu fie de la ROM toată treaba, dar din câte am citit pe ici colo ei au pus la cale toate astea.

Îți las mai jos un video de pe canalul lui și nu uita să votezi cu tipul ăsta! :))

Spune-mi în comentarii sau pe Facebook ce părere ai despre acest subiect și de ce să-l votăm cu toții pe Toma. 🙂

Români! A venit momentul să-l cunoașteți pe următorul vostru președinte! Un om de succes care nu se dă înapoi de la nimic când vine vorba de țara sa! Află cine sunt eu, Toma Corunt, omul care transformă România într-o țară câștigătoare! Pentru mai multe, intră pe www.coruntpresedinte.ro #EuCastigRomaniaCastiga #CoruntPresedinte

Publicată de Toma Corunt pe Vineri, 20 septembrie 2019

 

Written by Casian Soneriu
Saut, Casian Șoneriu sunt și îți mulțumesc că ai intrat pe blogul meu. Sunt blogger de 6 ani, ca să vezi ce trece timpul. În plus, cochetez cu antreprenoriatul, sunt jurnalist și marketer și mă mândresc cu faptul că fac ceea ce mă pasionează. Lucru pe care te îndemn să-l faci și tu pentru o viață mai fericită! Și nu uita, poți obține succesul (indiferent ce înseamnă succes pentru tine) prin multă muncă și dedicare.

    2 comentarii

  1. bruce septembrie 25, 2019 at 9:40 pm

    E gresit … actorul se numeste Gabriel Constantin

  2. Casian Soneriu septembrie 26, 2019 at 9:26 pm

    Ai dreptate, l-am botezat. Graba strica treaba 🙂 . Am modificat acum. Mersi pentru corectura.

Leave a Comment
Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.