Am vrut în primă fază să scriu articolul ăsta pe Sport.ro, dar am zis că pe blog e ceva mai personal și că ar da mai bine. Ar ajunge mai ușor la cei pe care chiar îi vizează articolul. Și anume la fanii Gazului. Sunt unul dintre ei și consider că trebuie scrise câteva rânduri despre situația echipei. Apropo, e o opinie personală, nimic mai mult.

Nu dramatizez faptul că Gazu a pierdut două partide la rând în campionat. Era clar că vin două meciuri grele și e inevitabil să nu faci și pași greșiți după un început aproape perfect de campionat. Și echipele mari o fac, nu doar Gazu sau FCSB.

E adevărat că eliminarea din Cupă m-a surprins. Știam că n-o să fie un meci ușor pentru că știu cât de dur e fotbalul din ligile inferioare și am văzut cu toții ce intrări mai puțin elegante au avut băieții de la Foresta, dar până la urmă și-au îndeplinit obiectivul și au trecut în faza următoare.

E uimitor să nu te califici cu Buș, Cardoso, Ely, Roșu, Larie și Chamed în teren. E nasol că Buș a lipsit cu oltenii și n-am avut cu cine să-l înlocuim și mai nasol că după Viitorul și Craiova urmează CFR. Nu-l acuz pe Răzvan Pleșca pentru cele două goluri primite în ultimul meci de campionat.

Consider că Răzvan este în top 3 portari din Liga 1 și omul chiar ne-a scos de multe ori. Mai prinzi și câte o zi proastă, sau mai prinde Vătăjelu câte un șut cum o să mai prindă peste vreo 2 ani. Și iată că Gazul pierde acasă în Liga 1 după ceva vreme.

E normal să fie fiesta când Gazu e pe prima poziție în Liga 1, dar cine se aștepta să stăm acolo pentru mult timp nu știe mai deloc fotbal. E greu pe prima poziție când nu ai fundași și atacanți. Fundași centrali și atacanți de careu. Hai că în bandă o mai scoți la cap. Găsești un fotbalist cu ceva viteză și te salvează, dar la atacant de careu e mai greu. Că nu poți să-l pui pe Chamed acolo. Și Cardoso s-a văzut că a jucat puțin timorat în partida de acasă cu U Craiova.

Ideea principală din acest articol e că noi la Mediaș tindem să trăim un deja vu. L-am trăit și cu Pustai, apoi cu Teja și acum cu Edi. Nu contestă nimeni că Edi e un profesionist convins. E antrenor de top și se vede acest lucru, dar omul pur și simplu vrea prea mult. Și n-o zic în nume de rău. E normal să vrei performanță. Dar nu există mentalitate pentru așa ceva în momentul de față la Gaz Metan. Probabil că noi vrem un călduț loc 8 ca să nu încurcăm pe nimeni și aia e.

Sper să mă înșel. Sper să rămână Edi deși e greu de crezut și mai sper să-i vină 2-3 jucători că are nevoie. Cine o să vină în locul lui Edi dacă e să plece? Sunt tare curios. Nici nu pot să mă gândesc la altă variantă. Gigi Mulțescu? Leo Grozavu? Parcă tot Edi Iordănescu sună mai bine.

E ciudat tot ce se întâmplă la echipa asta în ultimii ani. Voi ați mai auzit ceva oficial despre ieșirea din insolvență? Nu zic că nu-i posibil să fiu eu puțin în urmă cu noutățile, dar n-am mai auzit nimic. Ce-i drept parcă s-a spus că prin octombrie o să ieșim dacă țin bine minte deci așteptăm.

Se vorbea de marketing mai eficient. Ok, putem lua bilete online ceea ce este de apreciat, dar poate n-ar strica un magazin online, am mai spus asta și e clar că s-ar putea face. Nu-i greu deloc. Pe site-ul de la Joma treburile sunt limitate și parcă prea scumpe pentru majoritatea.

Sper totuși să se rezolve lucrurile la echipă și să rămână Edi. Să mai vină 2-3 jucători și să facem echipă bună. Spune-mi în secțiunea de comentarii de mai jos sau pe Facebook ce părere ai despre acest subiect. Fiecare opinie este importantă! 🙂

Hai Gazu! 

Written by Casian Soneriu
Saut, Casian Șoneriu sunt și îți mulțumesc că ai intrat pe blogul meu. Sunt blogger de 6 ani, ca să vezi ce trece timpul. În plus, cochetez cu antreprenoriatul, sunt jurnalist și marketer și mă mândresc cu faptul că fac ceea ce mă pasionează. Lucru pe care te îndemn să-l faci și tu pentru o viață mai fericită! Și nu uita, poți obține succesul (indiferent ce înseamnă succes pentru tine) prin multă muncă și dedicare.

    Un comentariu

  1. Fotbal romantic septembrie 25, 2019 at 4:23 pm

    Marginean ,un prefacut cu doua fete ,daca ai citi ultimul articol de pe pagina suporterilor ti s ar lamuri toate dubiile.

Leave a Comment
Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.