Hai că am vorbit data trecută despre 3 locuri unde îmi place să merg să mănânc în Mediaș, dar e clar că în orașul ăsta mai poți avea și alte activități gen să-ți bei liniștit cafeluța sau milkshake-ul în timp ce lucrezi la ceva creativ pe Facebook.

Nu de alta, dar ne-a învățat Feri prost la Digital Tree Marketing și gen putem să lucrăm de unde dorim. Condiția e să fim creativi. Așa că mai merg la Irish sau Offside și lucrez de acolo. Unde ați mai auzit așa ceva? Să lucrezi de unde vrei. Agenție de digital marketing domne.

O să-ți detaliez mai jos 3 locuri în care îmi place să merg să beau o cafea sau un cocktail că vorba aia, Cola am și acasă, dar cappuccino la plic nu e ca ăla de la cafenea. 🙂

Offside

Nu, nu m-am lăsat impresionat de nume. Știu că faceți legătura între faptul că sunt nebun după fotbal și denumirea localului. Bă chiar au milkshake-uri bune și un Ice Coffe cum n-am mai prea băut în Mediaș.

Servirea este de fiecare dată excelentă chiar și atunci când este mai aglomerat. Ceva de obiectat? Poate că nu reușesc eu să beau o cafea fără să mă murdăresc și nu găsesc șervețele pe masă de fiecare dată, dar să-mi fie scuzat amatorismul în domeniu.

Irish Pub

Vine Irish-ul pe doi. Ei nu au nu știu ce milkshake-uri, cocktail-uri sau cafele care să te dea pe spate, dar au o atmosferă foarte bună de lucru. Îmi place să merg cu laptopul pe terasă și să lucrez de acolo. E relaxant. Mă înțeleg bine cu oamenii de acolo și e de apreciat ,că încearcă să organizeze în fiecare weekend câte un eveniment.

ART Cafe

Vă zic sincer. La ART merg din vreo trei motive. Au un cappucino foarte bun. Un cocktail Chicago care e preferatul meu și personal tare de treabă. Hai să fie cu număr par și zic 4. Terasa e și ea la plusuri. Nu-mi prea place să merg acolo iarna, dar vara e super. E destul de relaxant. Fain local.

Aici ai cele 3 locuri pe care le frecventez. Sigur mai sunt câteva de adăugat. Știu din surse sigure că a mea colegă Ina lucrează des de la Friends sau că mulți de vârsta mea preferă să-și bea cafeaua pe la The Bean sau la Eta, dar eu rămân într-un fel conservator. 🙂

Apropo, dacă ai ceva de adăugat atunci secțiunea de comentarii de mai jos te așteaptă. Scrie-mi pe Facebook sau pe Instagram și putem dezbate subiectul. Bye!

#SharingIsCaring
Written by Casian Soneriu
Saut, Casian Șoneriu sunt și îți mulțumesc că ai intrat pe blogul meu. Sunt blogger de 6 ani, ca să vezi ce trece timpul. În plus, cochetez cu antreprenoriatul, sunt jurnalist și marketer și mă mândresc cu faptul că fac ceea ce mă pasionează. Lucru pe care te îndemn să-l faci și tu pentru o viață mai fericită! Și nu uita, poți obține succesul (indiferent ce înseamnă succes pentru tine) prin multă muncă și dedicare.

  4 comentarii

 1. Ina septembrie 11, 2019 at 6:08 pm Răspunde

  Friends – my favorite 🙂
  Iubesc cafeaua de acolo, locul in sine, energia, inspiratia si productivitatea pe care le am acolo
  Prietenii sunt bonus 🙂

  • Casian Soneriu septembrie 11, 2019 at 9:15 pm Răspunde

   Da, chiar e un loc destul de special. Il frecventam mai mult atunci cand eram in liceu, dar de ceva vreme n-am mai trecut pe acolo.

 2. Ady septembrie 12, 2019 at 7:19 am Răspunde

  De departe The Bean este peste toate cafenelele de la noi din oras 😉.

Leave a Comment
Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.