mașini de la Autorent

Să se noteze că nu scriu doar articole despre fotbal și marketing. Bine, într-un fel ăsta este un articol despre business, dar e despre un altfel de business. De curând am început o colaborare nouă și este o provocare pentru mine.

Când mi s-a propus să mă ocup de partea de social media pentru un Rent-a-Car n-am acceptat din prima pentru că mă gândeam că eu nu-s cu mașinile. Mie dă-mi fotbal, dă-mi marketing. Dar am acceptat pentru că trebuia să ies din zona de confort. Și mă bucur că am făcut asta.

Înainte când vedeam un rent-a-car mă gândeam ”cine are nevoie să închirieze o mașină când există atâtea taxi-uri”, dar nu-i chiar așa. Hai să-ți zic și de ce. Am un frate care locuiește în Spania și de fiecare dată când vine acasă are nevoie de o mașină. Da, sigur are prieteni buni care l-ar ajuta cu o mașină în perioada în care stă în România, dar ultima dată când a fost în țară s-a gândit că mai bine închirează o mașină pentru a nu mai deranja pe nimeni. Și mi s-a părut o idee excelentă.

La fel cred că e foarte de folos să închiriezi o mașină atunci când mergi la aeroport sau te întorci de acolo. Idei sunt multe, iar de mașină este nevoie în 2019 oricât de hipster ai vrea să pari și să mergi cu bicla, n-o poți face tot timpul.

Hai să-ți mai zic. Prietenii de la Autorent Mediaș au 3 mașini. Le vezi pe site, ai acolo prețuri, poze și detalii de contact. Două mașini tare faine de la Dacia și un Hyundai I20 care mie mi se pare superb. O să mai vină și altele, dar pentru început este excelent la ce nivel este domeniul de închiriat mașini în Mediaș. 🙂

Dacă aveam carnet aș fi închiriat o mașină și apoi m-aș pune pe scris ca să-ți spun și ție care-i experiența, dar din păcate am fost un delăsător când a venit vorba de carnet. Dacă apelezi la Autorent hai apoi pe blog și scrie în comentarii mai jos sau pe Facebook cum a fost toată treaba.

Ne auzim data viitoare musai cu ceva despre fotbal sau business! 🙂

#SharingIsCaring
Written by Casian Soneriu
Saut, Casian Șoneriu sunt și îți mulțumesc că ai intrat pe blogul meu. Sunt blogger de 6 ani, ca să vezi ce trece timpul. În plus, cochetez cu antreprenoriatul, sunt jurnalist și marketer și mă mândresc cu faptul că fac ceea ce mă pasionează. Lucru pe care te îndemn să-l faci și tu pentru o viață mai fericită! Și nu uita, poți obține succesul (indiferent ce înseamnă succes pentru tine) prin multă muncă și dedicare.

    2 comentarii

  1. Ion Iliescu octombrie 5, 2019 at 3:51 pm Răspunde

    Oare unde putem merge în zonă să închiriem o mașină pentru transport marfă. Gen te muti astăzi și te ajută prietenii la cărat mobila dar unde găsești o dubiță încăpătoare?

    • Casian Soneriu octombrie 5, 2019 at 4:08 pm Răspunde

      Nu stiu exact, dar puteti suna la baietii de la Autorent – 0755 209 404 si poate reusesc ei sa va ajute. 🙂

Leave a Comment
Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.