Băi băieți, am fost invitat la o competiție tare faină de biliard organizată în Timișoara, dar din păcate nu reușesc să ajung. Totuși am zis că-i musai să scriu un articol că poate am printre cititori oameni pasionați de biliard care au timp să dea o fugă până în orașul de pe Bega.

Timișoara Open 2K19 are loc în perioada 15-17 noiembrie 2019. Organizatorii vor să reunească jucătorii de biliard profesioniști și amatori din țară și străinătate.

Turneul se va desfășura la Joy Pub Timoșoara – Strada Barbu Iscovescu nr. 2 și Crat Brewpub & Rooftop – Piața Iancu Huniade nr 3, începând de sâmbătă dimineața de la ora 10:00.

Turneul se află în top 3 turnee la nivel național. Gabriel Vișoiu, multiplu campion mondial la biliard artistic și președintele Federației Române de Biliard-Pool este invitatul special.

Acesta va face două demonstrații joi, 14 noiembrie după conferința de presă, dar și duminică 17 noiembrie înainte de finala turneului.

Te poți înscrie și online pe www.timisoaraopen.ro sau direct la Joy Pub până vineri 15 noiembrie ora 21:00.

Hai că doar despre biliard n-am scris pe blog până acum. Era timpul să sparg gheața. Mult succes celor care s-au gândit să participe și felicitări organizatorilor pentru inițiativă. 😀

 

Written by Casian Soneriu
Saut, Casian Șoneriu sunt și îți mulțumesc că ai intrat pe blogul meu. Sunt blogger de 6 ani, ca să vezi ce trece timpul. În plus, cochetez cu antreprenoriatul, sunt jurnalist și marketer și mă mândresc cu faptul că fac ceea ce mă pasionează. Lucru pe care te îndemn să-l faci și tu pentru o viață mai fericită! Și nu uita, poți obține succesul (indiferent ce înseamnă succes pentru tine) prin multă muncă și dedicare.

Leave a Comment
Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.