Articolul ăsta e special pentru cei care spun că nu se prea întâmplă chestii prin Mediaș și că e super boring să locuiești aici.

În perioada 13-14 Decembrie 2019 are loc a 36-a ediție a festivalului ”Mediaș Cetate Seculară” la Sala Traube. Perioada de înscrieri este cuprinsă între 16 Noiembrie și 2 Decembrie.

nscrierea pentru etapa de preselecţie se va face completând formularul de participare şi transmiterea obligatorie prin e-mail, la adresa contact@medias-cetateseculara.ro, a înregistrării audio ca şi demo (a cântecelor pe care le va prezenta în concurs, în format MP3). La ediţia a 36-a pot participa solişti şi grupuri folk. Nu se acceptă înscrierea în calitate de concurent a cantautorilor cu experiență, care au lansat albume și/sau au participat cu recitaluri în alte festivaluri.

Vârsta minimă este de 10 ani și o să fie acceptați maxim 10 concurenți.

Premii de peste 5000 lei

Se vor acorda in total 5 premii : Trofeul „Mediaș-Cetate Seculară” (= Premiul I), Premiul II, Premiul III, Premiul Special al Juriului si Premiul de Popularitate, precum şi alte premii acordate de sponsori/colaboratori.

Valorile premiilor anunţate sunt brute.

Valoarea premiilor este:

  • Premiul I – TROFEUL “MEDIAŞ-CETATE SECULARĂ” – 1.500 lei
  • Premiul II – 1.000 lei
  • Premiul III – 800 lei
  • Premiul special al juriului – 500 lei
  • Premiul de popularitate (votul aparţine publicului spectator) – 500 lei

De asemenea, se vor mai acorda premii din partea sponsorilor / colaboratorilor.

Spune-mi în secțiunea de comentarii de mai jos care este genul tău muzical preferat și de ce.

Ne citim data viitoare musai cu un articol despre fotbal că n-am mai avut așa ceva de o vreme pe blog. 🙂

 

 

Written by Casian Soneriu
Saut, Casian Șoneriu sunt și îți mulțumesc că ai intrat pe blogul meu. Sunt blogger de 6 ani, ca să vezi ce trece timpul. În plus, cochetez cu antreprenoriatul, sunt jurnalist și marketer și mă mândresc cu faptul că fac ceea ce mă pasionează. Lucru pe care te îndemn să-l faci și tu pentru o viață mai fericită! Și nu uita, poți obține succesul (indiferent ce înseamnă succes pentru tine) prin multă muncă și dedicare.

Leave a Comment
Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.