Articolul ăsta e special pentru cei care spun că nu se prea întâmplă chestii prin Mediaș și că e super boring să locuiești aici.

În perioada 13-14 Decembrie 2019 are loc a 36-a ediție a festivalului ”Mediaș Cetate Seculară” la Sala Traube. Perioada de înscrieri este cuprinsă între 16 Noiembrie și 2 Decembrie.

nscrierea pentru etapa de preselecţie se va face completând formularul de participare şi transmiterea obligatorie prin e-mail, la adresa contact@medias-cetateseculara.ro, a înregistrării audio ca şi demo (a cântecelor pe care le va prezenta în concurs, în format MP3). La ediţia a 36-a pot participa solişti şi grupuri folk. Nu se acceptă înscrierea în calitate de concurent a cantautorilor cu experiență, care au lansat albume și/sau au participat cu recitaluri în alte festivaluri.

Vârsta minimă este de 10 ani și o să fie acceptați maxim 10 concurenți.

Premii de peste 5000 lei

Se vor acorda in total 5 premii : Trofeul „Mediaș-Cetate Seculară” (= Premiul I), Premiul II, Premiul III, Premiul Special al Juriului si Premiul de Popularitate, precum şi alte premii acordate de sponsori/colaboratori.

Valorile premiilor anunţate sunt brute.

Valoarea premiilor este:

  • Premiul I – TROFEUL “MEDIAŞ-CETATE SECULARĂ” – 1.500 lei
  • Premiul II – 1.000 lei
  • Premiul III – 800 lei
  • Premiul special al juriului – 500 lei
  • Premiul de popularitate (votul aparţine publicului spectator) – 500 lei

De asemenea, se vor mai acorda premii din partea sponsorilor / colaboratorilor.

Spune-mi în secțiunea de comentarii de mai jos care este genul tău muzical preferat și de ce.

Ne citim data viitoare musai cu un articol despre fotbal că n-am mai avut așa ceva de o vreme pe blog. 🙂

 

 

#SharingIsCaring
Written by Casian Soneriu
La 20 de ani nu stiu daca sunt mai pasionat de fotbal sau de business si marketing, dar incerc sa practic putin din toate pentru ca daca faci ceea ce-ti place, fericirea sigur n-o sa te ocoleasca. Sunt jurnalist sportiv la PRO TV si marketer la Digital Tree Marketing. Lucrez cu firme si le ajut sa-si atinga adevaratul potential in online.

Leave a Comment
Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.