Circulă în ultimele zile pe Instagram o ”provocare” mai mult sau mai puțin interesantă. Utilizatorii încearcă din răsputeri să se joace cu algoritmul Instagram.

Provocarea suna cam așa:

”Să ne jucăm cu algrotimul Instagram. Reacționează la acest story cu … și voi posta pe story cea mai frumoasă fotografie de pe profilul tău”.

În primul rând: Să te joci cu algoritmul Instagram este mai greu decât pare. Principalul lor obiectivul este ca utilizatorul să-și petreacă cât mai mult timp pe platformă. Deci o asemenea provocare le îndeplinește obiectivul.

Și nu spun că e rău să petreci timp pe Instagram. E alegerea fiecăruia. Dar de ce să pierdem timpul cu o provocare inutilă când am putea face ceva cu adevărat folositor. 🙂

Poți alege să trimiți un SMS la 8826 cu textul IMPREUNA și indiferent de rețeaua de telefonie mobilă în care ești, vei dona 2 EURO pentru echipamente și aparatură pentru spitalele care luptă cu COVID-19.

Mai eficient, nu? 🙂

Dacă ai urmat și tu exemplul și ai donat 2 EURO lasă-mi un screenshot pe Facebook. Te felicit pentru treaba asta și pentru faptul că alegi să-ți folosești timpul într-un mod mai folositor pentru tine și cei dragi.

#SharingIsCaring
Written by Casian Soneriu
Saut, Casian Șoneriu sunt și îți mulțumesc că ai intrat pe blogul meu. Sunt blogger de 6 ani, ca să vezi ce trece timpul. În plus, cochetez cu antreprenoriatul, sunt jurnalist și marketer și mă mândresc cu faptul că fac ceea ce mă pasionează. Lucru pe care te îndemn să-l faci și tu pentru o viață mai fericită! Și nu uita, poți obține succesul (indiferent ce înseamnă succes pentru tine) prin multă muncă și dedicare.

Leave a Comment
Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.