Circulă în ultimele zile pe Instagram o ”provocare” mai mult sau mai puțin interesantă. Utilizatorii încearcă din răsputeri să se joace cu algoritmul Instagram.

Provocarea suna cam așa:

”Să ne jucăm cu algrotimul Instagram. Reacționează la acest story cu … și voi posta pe story cea mai frumoasă fotografie de pe profilul tău”.

În primul rând: Să te joci cu algoritmul Instagram este mai greu decât pare. Principalul lor obiectivul este ca utilizatorul să-și petreacă cât mai mult timp pe platformă. Deci o asemenea provocare le îndeplinește obiectivul.

Și nu spun că e rău să petreci timp pe Instagram. E alegerea fiecăruia. Dar de ce să pierdem timpul cu o provocare inutilă când am putea face ceva cu adevărat folositor. 🙂

Poți alege să trimiți un SMS la 8826 cu textul IMPREUNA și indiferent de rețeaua de telefonie mobilă în care ești, vei dona 2 EURO pentru echipamente și aparatură pentru spitalele care luptă cu COVID-19.

Mai eficient, nu? 🙂

Dacă ai urmat și tu exemplul și ai donat 2 EURO lasă-mi un screenshot pe Facebook. Te felicit pentru treaba asta și pentru faptul că alegi să-ți folosești timpul într-un mod mai folositor pentru tine și cei dragi.

#SharingIsCaring
Written by Casian Soneriu
La 20 de ani nu stiu daca sunt mai pasionat de fotbal sau de business si marketing, dar incerc sa practic putin din toate pentru ca daca faci ceea ce-ti place, fericirea sigur n-o sa te ocoleasca. Sunt jurnalist sportiv la PRO TV si marketer la Digital Tree Marketing. Lucrez cu firme si le ajut sa-si atinga adevaratul potential in online.

Leave a Comment
Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.