Colega mea Ina face o treabă foarte faină și foarte curând va lansa un curs tare interesant. Așa că n-am putut rata ocazia și am invitat-o să pună câteva rânduri pe blogul meu. Vă era dor de un guest post, nu? 🙂 Partea super faină la guest post-uri e că fiecare om invitat să scrie aici oferă plus valoare prin rândurile sale.

Spor la citit!


Telefonul și laptopul le pui periodic la încărcat, de cele mai multe ori chiar zilnic. Dar tu? Tu când te-ai încărcat ultima dată? Și cum?

Probabil acum e cel mai potrivit moment să faci ceva pentru tine. Ceva care să te umple de energie și să-ți dea entuziasmul pentru tot restul zilei! Ceva ce îți face plăcere și îți aduce bucurie și liniște. Sau poate inspirație. Sau poate doar zâmbetul pe buze și în suflet J

Îți mai aduci aminte că atunci când eram copii râdeam mereu? Și ne găseam atât de ușor activități și jocuri care să ne înveselească. Iar supărarea ne ținea cam o secundă J după care ne reluam jocul.

Ce s-a schimbat de atunci? Noi J Am crescut. Și am început să ne comportăm ca adulții pe care îi vedeam în jurul nostru. Am început să ne luăm rolurile despre care credeam că trebuie neapărat să le jucăm. Pentru că așa e lumea. Așa e societatea.

Dar poate fi și altfel.

Viața noastră poate fi la fel de plină de bucurie și joacă, chiar dacă suntem adulți responsabili. Doar să ne dăm noi voie să trecem de limitările impuse de societate.

Poți să fii o parteneră foarte responsabilă, dar jovială și plină de farmec. Poți să fii soția și/sau mama responsabilă, care are grijă de toate și, în același timp, să te bucuri de fiecare clipă și să împarți entuziasm în jurul tău.

Dar ca să poți să faci dintr-o astfel de energie, a împlinirii, a bucuriei și a frumosului, e nevoie ca tu să experimentezi toate acestea. Și o poți face acordându-ți zilnic câteva minute. Câteva minute doar pentru tine. În care să te concentrezi pe ceea ce îți face ție plăcere, pe ceea ce îți aduce bucurie, pe ceea ce te încarcă și te face ajută apoi să ai energie pentru toate provocările de peste zi.

Ai nevoie de 10-15 minute pe zi pentru tine! Sună a utopie și SF? Te simți vinovată când îți aloci acest timp pentru tine? Îți propui să îți faci mâine timp pentru asta, dar acest mâine nu mai vine niciodată?

Vino alături de noi într-o călătorie online de 30 de zile, în care ne alocăm zilnic 10 minute doar pentru noi. În care ne susținem una pe alta, îți propunem activități scurte, dar care să te reconecteze cu tine și ceea ce te încarcă. Activități care să te ajute să îți regăsești bucuria de a trăi și să te reconecteze cu Sinele tău. Să îți readuci aminte cât ești de minunată! Pentru că ești! Dă-ți voie să vezi și simți asta!

Vino alături de noi în călătoria ce începe în 4 mai 2020 și îți vei da repede seama că cea mai bună investiție este în a te reconecta cu tine. Pentru că dacă faci asta, toată lumea din jur va părea că se schimbă, dar, de fapt, se modifică doar percepția ta despre tine și lume.

Noi suntem Ina și Delia. Două femei, mame, care ne-am pierdut pe noi în tumultul vieții și responsabilităților, ne simțeam epuizate și fără chef de viață. Până când am realizat că depinde doar de noi să trăim altfel de zile și altfel de momente. Și am mai realizat că avem nevoie de atât de puțin: câteva minute, pe zi, în care să ne luăm energia. La început am avut dificultăți în a ne aminti ce activități ne făceau plăcere sau a găsi altele noi. Am dat peste multe convingeri care ne limitau, peste multe preconcepții, dar am reușit să ne regăsim. Și, în lucrul nostru cu noi și alte femei cu care am interacționat, am conceput acest program prin care să venim în sprijinul femeilor care simt că vor mai mult de la fiecare clipă; care simt că nu mai au timp și loc pentru ele în viața lor.

Vom ”lucra” împreună timp de 4 săptămâni pe fiecare dintre cele 4 corpuri:

  • Fizic – să ne reconectăm cu frumusețea noastră și să ne bucurăm de darurile pe care le avem;
  • Mental – să eliminăm barierele mentale care ne țin din a ne manifesta plenar;
  • Emoțional – să identificăm emoțiile pe care le trăim zi de zi și cum putem alege ce emoții vrem să trăim;
  • Spiritual – să ne reconectăm cu Sinele nostru divin, cu scânteia din fiecare dintre noi.

”Lucrul” acesta va veni sub diverse forme: scurte activități, scurte meditații, mudre, afirmații, mini-webinarii săptămânale cu informații și răspunsuri la întrebări, suport continuu din partea noastră și a celorlalte femei prezente în grup, puterea unui grup de femei (dacă nu ai experimentat-o până acum, te asigurăm că merită încercată), cadouri surpriză în funcție de implicarea în programJ

Îți sună interesant?

Te așteptăm alături de noi în programul ”Timp pentru mine”, ediția 4, care începe în 4 mai 2020.Te poți înscrie aici: https://centrulechilibrium.ro/timp-pentru-mine/

Te rugăm ca azi să faci acest mic exercițiu:

Identifică o activitate care îți place, care îți aduce bucurie, te încarcă și pe care o poți realiza chiar azi. Și fă-o! 🙂 Dacă simți ne poți scrie cum a fost pentru tine? Cum te-ai simțit?

#SharingIsCaring
Written by Casian Soneriu
Saut, Casian Șoneriu sunt și îți mulțumesc că ai intrat pe blogul meu. Sunt blogger de 6 ani, ca să vezi ce trece timpul. În plus, cochetez cu antreprenoriatul, sunt jurnalist și marketer și mă mândresc cu faptul că fac ceea ce mă pasionează. Lucru pe care te îndemn să-l faci și tu pentru o viață mai fericită! Și nu uita, poți obține succesul (indiferent ce înseamnă succes pentru tine) prin multă muncă și dedicare.

Leave a Comment
Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.