vara

Nici nu mai știu de când n-am mai pus ceva pe blog și am început să mă alarmez. Am zis că e musai să mai urc un articol ca să nu plătesc găzduirea și domeniul degeaba pentru site-ul ăsta.

Acum ceva timp mi-am făcut un plan. Să postez regulat, să abordez anumite subiecte, să fac chestii speciale ca pe vremuri. Și iată că am reușit performanța de a mă ține de respectivul plan nici mai mult nici mai puțin de o lună.

Vorbim astăzi despre 3 lucruri mari și late pe care să NU le faci în această vară. I give you some ”facts” cum ar zice Nane. Chestii simțite pe propria piele care mi-au scăzut destul de mult nivelul de productivitate.

NU uita să te concentrezi îndeajuns de mult

De ce spun asta? Pentru că vara e un anotimp destul de ”înșelător”. Asociem de cele mai multe ori acest anotimp cu vacanțele și timpul pierdut, dar eu îți propun să vedem partea plină a paharului.

Vara are un avantaj foarte important. Te ajută să-ți gestionezi mult mai bine timpul. Vara poți încerca să lucrezi mai mult noaptea pentru că sigur e mai liniște decât în timpul zilei când vecinii tăi sunt toți în față blocului vorbind despre politică și fotbal, iar toți piticii de pe stradă urlă cât îi țin plămânii. Poate tu stai la casă sau ai niște vecini de treabă, dar am promis că în articolul ăsta o să scriu despre experiențele mele. 🙂

Chiar dacă te pui la laptop după ora 22:00 și muncești până la ora 4 dimineața, iar a doua zi te trezești la 14:30 tot mai ai foarte multe ore cu soare la dispoziție și te poți relaxa la ștrand sau pe o terasă.

NU pierde prea multe nopți

Da, și la asta suntem foarte dispuși vara. Să pierdem o noapte venind cu argumentul că e vară și e oarecum normal să se întâmple asta. Dar am învățat în ultimul timp că pentru o noapte pierdută avem nevoie de o săptămână în care să ne odihnim ca la carte.

Nu mă înțelege greșit, este în regulă să te mai deonectezi de la muncă și problemele de zi cu zi pierzând o noapte cu prietenii, dar acest lucru nu e indicat să se întâmple zilnic. Eu unul încerc să petrec zilnic 2-3 ore cu prietenii apropiați, dar încerc să nu pierd nopți decât poate 1-2 pe lună maxim.

Nu te gândii că știam acest lucru până acum an, dar niciodată nu e prea târziu pentru a te disciplina.

NU uita să citești mai mult

Profită de lumina naturală oferită de soare și alege să citești mai mult. Eu personal citesc cărți de marketing, business, vânzări și așa mai departe, dar ție poate îți place istoria. Nici eu nu citesc zilnic, dar o dată la două zile fără doar și poate citesc între 30 și 50 de pagini dintr-o carte și îmi iau notițe. Nu o să vezi rezultate peste noapte, dar acest lucru te va ajuta foarte mult să te dezvolți.

Acum citesc Ecommerce No Bullshit și e o carte tare faină despre cum să vinzi online. Ți-o recomand dacă ești pasionat de domeniu. 🙂

Cam atât cu acest articol. Nu mai fac promisiuni legate de frecvența cu care o să postez pe blog pentru că după cum ați observat deja mai am de lucru la capitolul organizare. Aștept în secțiunea de comentarii de mai jos părerile voastre legat de subiectul abordat și păstrăm legătura și pe Facebook – @CasianSoneriu.

Peace! 🙂

#SharingIsCaring
Written by Casian Soneriu
La 20 de ani nu stiu daca sunt mai pasionat de fotbal sau de business si marketing, dar incerc sa practic putin din toate pentru ca daca faci ceea ce-ti place, fericirea sigur n-o sa te ocoleasca. Sunt jurnalist sportiv la PRO TV si marketer la Digital Tree Marketing. Lucrez cu firme si le ajut sa-si atinga adevaratul potential in online.

Leave a Comment
Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.