Mă recomandă

Sergiu Lazăr, Primar al Consiliului Local al Tinerilor în perioada Mai 2013 – Iunie 2015

”Casian, din punctul meu de vedere, este un tânăr de perspectivă, cu idei, cu un fantastic spirit antreprenorial și serios, dedicat în tot ceea ce face. Întotdeauna pune pasiunea mai presus de orice, iar rezultatul muncii lui este superior. Dacă l-am caracterizat din punct de vedere „tehnic” mai sus, din punct de vedere uman este un prieten în care îți poți pune nădejdea, care e acolo atât la bine cât și la rău. Întotdeauna este altruist și săritor.”

Bogdan Socol, jurnalist Digi Sport 

„Pe Casian Soneriu nu l-am cautat eu, ci el m-a gasit pe twitter. Acela a fost momentul in care a marcat inceputul unei frumoase colaborari. Am realizat repede ca am de-a face cu un mic Mozart al blogging-ului, astfel ca nu a durat prea mult pana cand aceasta amicitie in stare incipienta si admiratie reciproca s-a concretizat prin blogul pe care l-am lansat de curand. Fara ajutorul lui Casian, nu as fi reusit poate niciodata aici si de aceea il recomand cu incredere oricui vrea sa isi deschida o afacere online sau doar un mic site. Baiatul asta chiar are potential si merita sustinut din plin!”

Ion Alexandru, jurnalist PRO TV

”Casian este genul de adolescent de care România are nevoie în 2018: responsabil, cu spirit antreprenorial dezvoltat, cu idei și, foarte important în zilele noastre, dornic de muncă și serios. Ideea de a-mi face un site personal o aveam de mai mulți ani, dar datorită lui Casian, un puști de 18 ani din Mediaș pe care nu l-am văzut niciodată față-n față, acest vis al meu a devenit realitate. Capacitățile sale tehnice sunt depășite doar de entuziasmul său. Destinul și facebook-ul :)) ne-au adus împreună într-un proiect care a debutat foarte bine. Sper să continuăm și chiar să extindem această colaborare. L-am recomandat deja prietenilor și o voi face de câte ori am ocazia pentru că am încredere în Casian ca profesionist și ca om”

 

Lista este în curs de actualizare 🙂