Despre mine

Mă numesc Casian Șoneriu iar la cele 17 primăveri pe care le am pot spune că sunt dependent de 2 lucruri: fotbal și social media. M-am îndrăgostit iremediabil de cel mai frumos sport din lume încă de pe vremea când nu știam nici să vorbesc prea bine. Iar acum scriu și vorbesc zic eu destul de bine despre sportul rege. Anii trec dar pasiunea nu moare nicioadtă! Despre a 2-a dragoste, și anume partea de social media pot spune că a fost dragoste la prima vedere.

Pe când  aveam 8-9 ani și învățam să-mi instalez singur pe calculator faimosul joc FIFA, iar tot cam pe atunci am descoperit și fascinanta lume online. Mi-a plăcut întotdeauna să citesc articole interesante și am acordat o atenție specială felului în care arătau site-urile. În același timp, mă interesează și mediul de afaceri. Iar la un moment dat sper să fiu un antreprenor fericit care să-și administreze inteligent timpul, pentru a continua scrisul de articole și analizatul meciurilor tari din fotbal.

Mă declar o persoană fericită, dar tind spre perfecțiune. Vreau o viață de calitate din toate punctele de vedere și îmi doresc ca la un moment dat să am șansa să-i ajut pe cei din jur, să aduc un plus societății în care trăim, pentru că schimbarea stă în fiecare dintre noi.

Dacă vrei să mă contactezi apasă AICI