Personal voi alege întotdeauna Spania, m-am îndrăgostit iremediabil de această țară după doar 2 vizite. De la amabilitatea oamenilor la temperaturile aproape veșnic de vară, Spania mi-a intrat la suflet. Și parcă n-aș vrea să mai călătoresc în alte locuri. Pur și simplu a fost dragoste la prima vedere. Atât de trist am fost când a trebuit să plec de pe Aeroportul Internațional Barajas din Madrid că aveam lacrimi în ochi. O țară cu adevărat fascinantă! Am fost în Spania în perioada în care rudele mele aveau concediu. Poate și din acest motiv mi-a părut totul numai lapte și miere. Poate că nu e totul așa cum pare, defapt sigur nu e. Dar m-am promis că la un moment dat o să mă întorc în Spania și o să mă conving de unul singur, că o să testez ”La vida loca de Esnapa”.

Așadar, dacă n-ai idee pe unde să ”evadezi” în vara asta, eu nu pot decât să-ți recomand cu cea mai mare căldură, Spania. Ai mare (curată), vreme bună, oameni primitori, magazine deschise la orice oră (mai ales magazinele chinezilor) și multe alte atracții. 🙂 Am un prieten care o să-și petreacă vara în Cancun, Mexic. În primă fază n-am înțeles de ce a ales această destinație, dar după ce am văzut acest articol de pe blogul Happy Tour, am zis că trebuie neapărat să-i dau credit.

Voi unde mergeți vara asta?

După un an de muncă, o perioadă de concediu este bine venită. Spre ce zone v-ați gândit să zburați anul acesta? Olanda, Italia sau Franța rămân interesante, dar parcă e prea clasic. La fel și Spania. Ce spuneți de Bangok? Prea exotic? Nu știu ce să zic. Eu zic că merită. Dacă ai posibilitatea să mergi în Bangok, fă-o. Este un loc încărcat din punct de vedere istoric și nu prea cred că o să te plictisești în Thailanda. Indiferent de alegerea făcută, aștept ca la sfârșitul vacanței să-mi dai un semn și să-mi spui cum a fost. Dacă ai ales Spania, spune-mi dacă a meritat sau dacă sunt eu neghiob că admir atât de mult această țară. 😀

 

 

Written by Casian

Leave a Comment

Scrie ceva