Personal beau destul de rar cafea, nici nu fumez. Singurul meu mare viciu este băutura aia neagră pe care o place mai toată lumea. Amzis că beau destul de rar cafea, uneori am poftă să beau o cafea bună. Mă bucur că avem mai nou în Mediaș un loc în care pot să beau cafea Lavazza de cea mai bună calitate. Știți cum e ”tradiția” la noi, dacă îți trimite cineva pachet din Germania atunci sigur o să ai și un pachet de Dallmayr în pachet, dar eu nu mă omor după acel gen de cafea. Parcă nu are aromă. E genul ăla de cafea clasic pe care-l bei pur și simplu ca să nu-ți mai fie la fel de somn. Îmi place cafeaua aromată pe care să o savurez. Se spunea că o cafea se povestește, asemenea unui pahar de bere sau de vin. Și chiar așa e, îmi place să mă lungesc câte 30 de minute cu o cafea în față. Dar mai sunt și alții care beau o cafea ”ca pe apă” și apoi mai beau încă 3-4 în ziua respectivă.

Dacă vrei să bei cafea de calitate, eu te sfătuiesc să o cumperi online. E altceva față de asta din magazine, părerea mea. Dacă ești un băutor înrăit de cafea, desigur. Îți spuneam că îmi place foarte mult cafeaua Lavazza așadar trebuie să-ți mărturisesc că am văzut pe un site o promoție faină. Espressor + capsule Lavazza și lapte Ristora. Sună a cadoul perfect pentru o rudă sau un prieten care e fiert după cafeaua de cea mai bună calitate.

Dacă ai băut o cafea de foarte bună calitate, aromată și toate cele, spune-mi în secțiunea de comentarii care este aceasta. Până data viitoare, best regards! 😀

 

Written by Casian

    Un comentariu

  1. Daniela august 23, 2017 at 3:53 pm Răspunde

    Pana de curand beam Illy din Selgros, e o cafea excelenta dar si cam scumputa. Luna trecuta am descoperit Lavazza asta http://www.coffeeplace.ro/lavazza-pienaroma-cafea-boabe-1kg si sunt maxim de incantata. E cel putin la fel de buna ca illy si e mai convenabila. Mi-a mai recomandat cineva cafe richard dar n-am incercat inca.

Leave a Comment

Scrie ceva