La Policlinica Astra din Sibiu există o nouă specialitate și anume psihiatria pediatrică. Doctorul Liviu Coman, medic specializat pe psihiatrie pediatrică oferă pe lângă consultații și servicii de psihoterapie cognitiv-comportamentala pentru copii și adolescenți.

Psihoterapie pentru copii

În lucrul cu copiii este nevoie de multă răbdare, atenție și grijă, pentru a stabili mai întâi o relație solidă și bazată pe încredere, care să permită modelarea și schimbarea dorită. Munca cu ei implica de cele mai multe ori creativitate, spontaneitate, înțelegere și răbdare.

Psihoterapie pentru adolescenți

Psihoterapia adresata adolescenților are multe particularități iar relația terapeutica se construiește cu multă răbdare și perseverență. Împreuna cu terapeutul puteți găsi soluții pentru depășirea dificultăților din viața adolescentului. Durata psihoterapiei depinde de complexitatea și gravitatea problemelor.

Contact

Dr. Liviu Coman

  • Mail : liviu.coman@policlinicaastra.ro
  • Tel: 0760 981 307

Policlinica Astra Sibiu

[googlemap address=”Grigore Alexandrescu, nr. 1, Sibiu” width=”500″ height=”250″ position=”left”]

 

 

 

 

Written by Casian
Numele meu este Casian Șoneriu. Sunt blogger, jurnalist online și om foarte pasionat de marketing și fotbal. Scriu pe blog despre principalele mele pasiuni și când am ocazia nu ezit să o fac chiar în același articol.

    Un comentariu

Leave a Comment
Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.