Pentru mine fotbalul este mai mult decât un hobby. Pot spune că e un stil de viață. Mănânc fotbal pe pâine și visez tot fotbal. Ca mine sunt mulți. Printre acești ”mulți„ sunt și persoane care vor să câștige un ban cinstit din frumoasa lume a sportului rege. Și aici fac referire la pariurile sportive, că deh, nu toți ajungem impresari sau antrenori. Chiar dacă n-am pariat niciodată, am auzit că pariurile sunt chiar palpitante. Să pierzi pe ultimul meci pe care ai pariat devine ușor ușor o tragedie grecească. Sunt mulți care caută ”secretul cel mare„ încercând să devină niște maeștrii în pariuri sportive. Ei bine asta e imposibil. Până la urmă și pariurile se bazează în mare parte pe noroc.

Dar am eu un pont….apropo de ponturi. Pariurile se mai bazează pe ceva, pe analize coerente și ponturi bine alese. Ai grijă de la cine primești ponturi. Trebuie să fie o persoană care chiar pricepe ceea ce se întâmplă pe gazon. Sau poate tu mergi pe mâna bunicii care e de părere că ”22 de proști fug după un ghem și alți proști se uită.” Nici nu-ți inchipui de câte ori am auzit și eu această ”zicală„ devenită oarecum faimoasă.

Ce rămâne de făcut?

Eu propun să dezmințim aceste vorbe aruncate așa, aiurea. Fotbalul și totodată pariurile sportive nu trebuie puse-n aceași oală cu absurditatea sau prostia. Hai să arătăm că fotbalul este un sport al oamenilor inteligenți. Te sfătuiesc să pariezi inteligent și chiar dacă te bazezi pe ponturile unor specialiști din domeniu încearcă să faci și tu o mică analiză. Vezi dacă cele 2 formații au fluctuații de formă sau dacă una dintre ele este constantă în rezultate. Acordă o atenție sporită statisticilor. Ți-am spus că nu pariez dar personal îmi place să mă uit la ultimele 5 rezultate ale echipelor. Poți face și tu la fel. Spre exemplu în această săptămână se joacă în Anglia un meci de tradiție. Liverpool primește vizita liderului Chelsea. În opinia mea favorită e formația antrenată de Conte. Vin după două victorii convingătoare cu Leicester și Hull în timp ce Liverpool a remizat cu United scor 1-1 și a pierdut absolut surprinzător cu Swansea. E un meci destul de dificil din punctul de vedere al oricărui parior. Așadar stai cu ochii pe cote la mai multe case de pariuri și nu uita să faci și tu o analiză suplimentară.

Îți dau un sfat…

Vorbeam mai devreme despre un meci din Anglia. Păi dacă nici în Anglia nu este presiune atunci unde? 🙂 Ia în calcul faptul că dacă nu bate, Liverpool aproape că-și poate lua adio de la poziția de lider. Dar dacă Chelsea pierde vin din spate 4 formații foarte tari. Arsenal, Liverpool, Spurs și chiar City lui Guardiola stau la pândă să prindă un nou pas greșit al formației din capitală. Dar oare ar ajuta pe cineva un egal? Poate că pe Chelsea…

Hai că nu-i ușor nici cu pariurile. Și uite așa am arătat că pariurile nu-s pentru oricine. Trebuie să cunoști fenomenul și să oferi o atenție sporită fiecarăui detaliu pentru că nu-i așa, orice detaliu poate face diferența. Apropo, oare cum o să fie vremea la ora începerii meciului de pe Anfield? Poate că Anglia își respectă blazonul și vine o ploaie care s-ar putea să-i cam încurce pe ”gladiatorii„ din teren.

Untiqatled

Pe 10pariuri.ro primești ponturi de la Alin! Te sfătuiesc să arunci zilnic o privire peste ponturile lui dar să-ți faci și tu o analiză proprie. Așa mai de antrenament! 🙂

Online e mult mai simplu

Băieții de la 10pariuri.ro s-au ocupat și de asta! Ți-au recomandat câteva case de pariuri online. Tu o alegi pe aia care-ți trage ție cu ochiul....

Băieții de la 10pariuri.ro s-au ocupat și de asta! Ți-au recomandat câteva case de pariuri online. Tu o alegi pe aia care-ți trage ție cu ochiul….

Acum totul e online. Comanzi mâncare de pe internet, telefoane, tablete. Până și mama și-a cumpărat de pe net un set de cuțite. Deci e clar! Apucă-te să pariezi online. Încă nu te-am convins și ai nevoie de argumente? M-ai provocat….

 • La ce vreme e afară mai bine stai în casă și te uiți peste statistici, ponturi și toate cele și apoi pariezi
 • Mama și-a cumpărat setul de cuțite de pe internet pentru că e mult mai rapid și mai comod. La asta să te gândești și atunci când pariezi. Nu la ”cuțite”, la cuvintele ”rapid” și ”comod” 🙂 
 • Ai pariat pe un meci care începe în 20 de minute? Păi până ajungi acasă de la casa de pariuri meciul e deja început și poate mai și pierzi vreo fază importantă. Primește Stanciu încă un roșu și tu îl ratezi!!! Mai bine stai lejer acasă și până începe meciul desfaci berea și arunci chipsurile într-un bol. Era să scriu blog :)))

Iată că am venit și cu 3 argumente. Chiar dacă au în prim plan cuțite și grade cu minus, ele sunt chiar reale. E mult mai comod să pariezi de la birou!

Am uitat ceva….

De ce nu mi-ați atras atenția băi băieți? Am tot vorbit aici despre fotbal că nah, e sportul meu favorit dar am uitat ceva, ceva important. Halep, Begu sau Sorana țin steagul sus pentru țara noastră la tenis. Poate sunt și pe aici iubitori ai sportului alb. Vreți să pariați pe Tenis? Aveți ponturi din tenis tot pe 10pariuri.ro.

Ponturi din tenis, așa cum spuneam. Tot Alin generează și ponturile din sportul abl. Oare e omul bun la toate? Tu ce părere ai? :)

Ponturi din tenis, așa cum spuneam. Tot Alin generează și ponturile din sportul abl. Oare e omul bun la toate? Tu ce părere ai? 🙂

Vorbim și cu un specialist

O facem ca la medic. Te trimit la specialist. Și nu orice specialist, unul de top! Cu siguranță dacă iubești sportul rege atunci ai auzit și de Bogdan Socol. ”Goooooooolllllll” sau ”Uiiiiiiiiii ce ratareeee” îi aparțin! Comentează meciuri la Digi Sport și moderează emisiunea ”Fotbal European”. Doar n-ai crezut că te las pe mâna unui amator….

„Pariurile sportive au devenit o variantă de divertisment pentru foarte mulți români, care încearcă să îmbine utilul cu plăcutul: să își sporească veniturile prin pasiunea pentru sport, în general, și fotbal, in special. Este foarte important ca aceste pariuri să rămână strict un mod de entertainment și să nu se transforme într-o obsesie sau într-un viciu. De aceea, este indicat să vă stabiliți de la început un buget lunar pe care vi-l permiteți, fară a vă afecta în vreun fel financiar, pentru ca să-l investiți în pariuri, indiferent dacă pierdeți toată suma sau o multiplicați. Ideea este ca pariurile să fie privite ca o distracție și atât. Dacă pentru a merge la film sau pentru a cumpăra cărți, vă stabiliți un buget de 100 de lei pe lună, la fel trebuie procedat și în cazul pariurilor.

Iar ponturile pentru pariori au devenit foarte la modă în ultima vreme, o data cu legalizarea caselor de pariuri online. Ponturile oferite de tipsteri le oferă pariorilor informațiile necesare în privinta evenimentelor pe care e bine să se mizeze. Cum viteza în care trăim devine tot mai mare, ponturile furnizate de site-urile specializate îi pot ajuta pe pariori să aibă parte și de o părere avizată și, totodată, să beneficieze de unele date pentru care, altfel, ar avea nevoie de mult mai mult timp pentru a le căuta.”

Cam atât despre ponturi și pariuri. Articolul este la final dar în Europa urmează meciuri importante! 🙂

 

 

Written by Casian
Numele meu este Casian Șoneriu. Sunt blogger, jurnalist online și om foarte pasionat de marketing și fotbal. Scriu pe blog despre principalele mele pasiuni și când am ocazia nu ezit să o fac chiar în același articol.

  2 comentarii

 1. CATENACCIO februarie 6, 2017 at 9:39 am

  diego costa inca joaca la chelsea londra. tocmai ce a ratat un penalty cu liverpool si a marcat cu arsenal londra

 2. Casian februarie 6, 2017 at 11:02 am

  Corect! O sa modific. Articolul a fost scris in perioada in care exista acea incertitudine legata de transferul lui Costa in China. Mersi ca m-ai atentionat! 🙂

Leave a Comment
Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.